Važnost edukacija o ugradnji trepavica

Objavljeno: 12.1.2018. 10:35

Trepavice su oduvijek jedan od zaštitnih znakova žena. Ugradnja trepavica zadnjih par godina postao je veliki trend kako u svijetu, tako i kod nas. Ali kako to u većini slučakeva biva kod Hrvatsa, čim se netko počne baviti s nekim poslom i vidi da mu to dobro ide, svi bi pokušali isto. Ali kako su trepavice iznimno važan detalj na svakom licu vrlo je važno da Vam ugradnju trepavica radi osoba koja je stručna za posao koji obavlja. Kako je maskara jedan od najprodavanijih kozmetičkih proizvoda na svijetu žene koje žele zaboraviti na kupnju maskare, a i žele sve veće i gušće trepavice često se odlučuju za esktenzije trepavica.Guste i duge trepavice oduvijek su na vrhu ženskih opsesija. Kako bi postigle taj prekrasan i seksi izgled žene se koriste mnogim alatima i trikovima, među kojima su šminka, uvijači za trepavice, maskare, umjetne trepavice te napokon i ekstenzije trepavica.

Ekstenzije trepavica nisu nova stvar na tržištu ljepote, i puno je žena koje su pribjegle ovom praktičnom i dugoročnom rješenju uljepšavanja svog pogleda, no još uvijek postoje mnoge zablude i pitanja:
  • Koja je razlika između umjetnih trepavica i ekstenzija?
  • Koji je vijek trajanja ekstenzija?
  • Je li ljepilo kojim se ugrađuju ekstenzije opasno za oči?
  • Kako održavati ekstenzije trepavica?
  • Što ako umjetna trepavica upadne u oko?
  • Treba li raditi alergo test za oko?


Googlajući ova pitanja zasigurno ćete naći različit odgovore na raznim forumima. Svakako preporučamo da se prije ugradnje ekstenzija savjetujete sa iskusnim stručnjacima. Želite li pak i Vi postati jedan od iskusnih stručnjaka koji će sve prijateljice, ali i drugi klijenti pitati za savjet vrijeme je za edukaciju. Polaznici Mayer seminara i edukacija dobit će odgovor na mnoga pitanja. Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela.

Naši polaznici mogu naučiti različite tehnike od pojedinačnih trepavica, 3D, 4D, mega volumen, ruski volumen do ugradnje cirkona, šljokica..i pick up tehnika

Tečaj se sastoji od ugradnje:
1. pojedinačnih ili klasičnih trepavica 1 na 1
2. volumenskih trepavica 3D, 4D, 5D, 6D... ruski volumen, Lepeze
3. mega volumen i Balayage tehnika - vrlo gusto ugrađene trepavice, ugradnja cirkona, šljokica

Tečaj traja 2 dana ili dok ne svladate navedenu tehniku. Dodatni sati se ne naplaćuju. Obratite im se već danas i uskoro postanite stručnjak za ugradnju trepavica.