popust 10%

Ekonomija i ekologija radiokomunikacijskih sustava - Krešimir Malarić

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 21.03.2019. 19:32

Ekonomija i ekologija radiokomunikacijskih sustava. Autori: Prof. dr. sc. Krešimir Malarić, Prof. dr. sc. Dina Šimunić, Izv. prof. dr. sc. Radovan Zentner. Sveučilišni udžbenik Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.
Ovu knjigu kao i veliki izbor stručne literature i školskog pribora možete kupiti u Skriptarnici FER, Unska 3, Trnje, Zagreb.

http://www.skriptarnica.hr/vijest.aspx?newsID=419

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6157 351 01 6157 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta