Mali Ivica - copy centar

Objavljeno: 31.10.2018. 15:31

Od prvih tragova na zemlji, simbola i crteža na zidovima pećina, preko papirusa pa prve pojave ručno pisanih knjiga pa do izuma tiskarskog stroja u 15.st – želja da čovjek ostavi trag ne mijenja se, nego samo način njezinog ostvarivanja.

Nakon definiranja određenog jezika i pisma, ručno se pisanje knjiga pokazalo dobrim, ali ne i umnažanje – ručno prepisivanje teksta kod kojeg se gubio bitan sadržajni dio. Tako su historiografska istraživanja pokazala da je pravo ime našeg kralja Petar Snačić, a ne Petar Svačić kako je provedeno u svim dosadašnjim udžbenicima i knjigama.Nešto se oduzelo, a nešto dodalo. Osim slova i sadržaja, mijenjalo se i vrijeme u proizvodnji pisanih materijala pa kad je tiskarski stroj došao na svjetlo dana, nastala je prava revolucija koja nas služi i danas u modernijem ruhu. Potreba za ispisom, tiskanjem i umnažanjem materijala veća je nego ikad, uzevši u obzir sve vrste pisanog i tiskanog materijala koji današnji moderni čovjek treba za glatko obavljanje svojih poslova i obaveza.

Proizvodnja je napredovala na zavidnu razinu koja se mjeri ne samo opsegom strojeva, nego i vremenskom prednošću koju isti mogu dati.

To je iskoristio i copy centar Mali Ivica pa je u svoju uslugu, osim široke ponude digitalnog tiska, uvezivanja, kopiranja, izrade poslovnih rekvizita, grafičkog dizajna i sl., uvrstio i velik bonus za svoje klijente – brzinu isporuke naručene usluge u svega nekoliko sati. Na tome bi svakako pozavidio i Johannes Gutenberg.

Kao i kroz povijest razvitka pisanja, tako se i Mali Ivica uporno trudio i radio sve bolje usluge na korist svojih klijenata, a na uzajamno zadovoljstvo kroz marljiv rad, najviše standarde kvalitete i kroz držanje koraka s najnovijim trendovima. Stalni i predani tim Malog Ivice dostupan je za sve vaše upite, zahtjeve i prijenose u svakom tehnološkom obliku i za svaku okolnost – žurbu, osjetljivost dokumenata ili diskreciju. Bilo da imate samo ideju u glavi ili posebnu želju za vaše vjenčanje, posao, poklon ili šalabahtere, Mali Ivica već 18 godina otiskuje vaš kreativni nered i vizije crno na bijelo, te ostavlja dobro poznati trag kojim se klijenti iznova vraćaju u samo srce poslovnog središta Zagreba – Zelinska ulica 4.