Parket po mjeri

Objavljeno: 20.2.2018. 12:28

Prilikom izgradnje kuće ili restauracije stana potrebno je posebnu pozornost usmjeriti na odabir poda. Svaka adaptacija je izazov i vrlo je teško bez ičije pomoći sam odlučiti kako i što izabrati te iskombinirati s ostalim dijelovima stambenog objekta.

Parket je materijal koji upotpunjuje svaki dom i unosi određenu toplinu te pojačava jačinu atmosfere doma. Drvene podne obloge klasičan su i elegantan izbor za svaki dom.

Tražite li idealno rješenje za pod, obratite pozornost na prednosti parketa:
  • Izgrađen je od pravog drva
  • Ima prirodnu privlačnost
  • Daju domu dodanu vrijednost
  • Impresivnost i kreativnost
  • Daje toplinu prostoruVrlo je važno i znati da su drveni podovi jednostavni za održavanje te imaju dugi vijek trajanja. Parketi mogu biti različitih veličina, obrada, vrsta i boja ovisi o želji i potrebi pojedinca. Parketi su posebni jer su napravljeni od čistog drveta te se mogu nekoliko puta brusiti i obnavljati. Time su puno funkcionalniji od ostalih vrsta podova. Parketi se rade od različitih vrsta drveta, o čemu ovisi i njihova tvrdoća.Ljudi se za parket najčešće odlučuju zbog njegova dekorativnog izgleda. Parket se danas može nabaviti u mnogim stilovima i uzorcima, ali se ipak za njega odlučujemo prvenstveno zbog njegove izdržljivosti i trajnosti.

Želite li izabrati parket po Vašoj mjeri, obratite se stručnom timu tvrtke FLOOR EXPERTS  koji u svom asortimanu imaju preko 480 različitih vrsta parketa. Bilo da tražite uzorak riblje kosti, uzorak slova V, heksagonalni oblik ili pak pravokutni uzorak ne postoji ono što ne možete pronaći u FLOOR EXPERTS-u.