Riješite se lošeg tena brzo i jednostavno – i to zauvijek!

Objavljeno: 28.2.2019. 15:25

Ako ste žena, vrlo Vam je dobro poznat osjećaj želje za mlađim izgledom bez obzira koliko godina imate. Također, i pokojem muškarcu ista ta pomisao nekada padne na pamet. Kozmetički salon - Iva kozmetika zna kako Vam pomoći.

IPL tretmani lica i tijela svakako su najbolje rješenje za Vas. Mnoge žene imaju problema s aknama, neujednačenim tenom ili pak borama. Kod nas je samo 3-5 tretmana pomlađivanja dovoljno da se vide odlični rezultati. Nakon tretmana vidljive su promjene u strukturi i izgledu kože i to u pogledu da se podigne tonus, zaglade bore, zategne lice te ujednači ten. Ako Vas pak muče kapilare i flekovi, posjetite nas i napravite 1-3 tretmana koji su sasvim dovoljni da se riješite upravo kapilara i flekica. Adenom se uspješno tretiraju upalne i bakterijske akne te se smanjuje proizvodnja masnih žlijezda u svega 3 do 5 tretmana. Riješite se zauvijek mrlja i flekica na svome licu te budite zadovoljniji sobom i svojim izgledom.Također, ako nas posjetite u našem salonu, za sebe ćete sigurno u širokom spektru naših usluga pronaći ono što tražite:
  • Epilacija i depilacija
  • Njega lica i tijela
  • Estetska i SPA njega nogu
  • Estetska manikura i maska za ruke
  • Uklanjanje bora


Kozmetički salon - Iva kozmetika može se pohvaliti s 34 godine iskustva na tržištu. Svojim klijentima se trudimo ponuditi ono najbolje te želimo da se kod nas osjećaju dobrodošlo, sretno i zadovoljno. Naš stručni tim će se pobrinuti za Vas te individualnim pristupom i kvalitetnim uslugama učiniti da odete zadovoljni i vratite se ponovo. Pozivamo Vas da nas posjetite i pružite sebi osjećaj sreće, mladosti i zadovoljstva.