Konačno depilacija o kojoj smo sanjale!

Kada ženi spomenete pojam depilacije svi znamo što to znači. Bol, crvenilo, hladan znoj i puno hrabrosti. No, mi na to i dalje pristajemo. Bez pogovora. Naše osjetilne stanice odavno su otupile na sve moguće oblike boli kada je u pitanju uređivanje i dotjerivanje. Mi bez toga ne možemo, a ne može ni to bez nas. U toj obostranoj ovisnosti, žene su pronašle put kako što manje podnositi bol, a istovremeno izgledati sve bolje. Jednostavno biraju vrhunske tretmane koji pružaju besprijekorne rezultate.

Jedan od takvih nudi se u salonu ljepote Iva kozmetika. Kozmetički salon koji je uhvatio korak s vremenom i odlučio nam pružiti prekrasnu kožu bez neugodnih posljedica. Depilacija perron rigot voskom najnoviji je tretman koji uz odlične rezultate donosi potpunu inovaciju u svijetu kozmetičkih tretmana, odsutnost boli i dosadnog crvenila. Plastificirani vosak je besprijekorna metoda uklanjanja dlačica, ne lijepi se za kožu te je ne oštećuje, nema crvenila, prikladan je za sva područja, a posebno za ona najosjetljivija kao bikini zona, pazuh, nausnice i sl. Kao da to nije dovoljno, ovaj kozmetički salon nudi anti age tretman Selvert Thermal Peptide Lift odnosno revolucionarni tretman za bore i ekspresivne linije koji daje odmah vidljive rezultate i dugotrajni lifting efekt. Ovaj novitet sadrži zadnju generaciju peptida koji učinkovito i kao nikada do sada djeluju na fantastičan rezultat.
                     
Uz standardnu njegu lica i tijela, manikuru, pedikuru, masažu, ugradnju ekstenzija trepavica, Iva kozmetika donosi pravo osvježenje u moru poznatih izbora. Konačno je došao trenutak o kojem su pričali naraštaji žena prije nas, ljepota bez boli i učinkovitim rezultatima!

Vrijeme je da u ljepoti uživamo.