Adresa: Radnička cesta 20a
10000 Zagreb
Telefon:
01 5606 711 01 5606 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.healthcentar.com
http://www.facebook.com/healthcentar
http://www.instagram.com/healthcentarzagreb/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-20
Djelatnosti: Masaža
Aromaterapija, fitoterapija, refleksoterapija
Akupunktura, akupresura, kiropraktika
Ključne riječi: masaža, kralježnica, massage, life coach, life coaching, spine, back massage, masaža stopala, masaža nogu, masaža leđa, terapija, refleksoterapija, refleksologija, meditacija, antistres, zdravlje, energija, prirodno, prirodno zdravlje, healing, tretman, relaksacija, najbolja masaža, opuštanje, konzultacije, terapeut, energetski, health centar, meditacija, fizičko zdravlje, sportske ozljede, sportska masaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Health centar je specijaliziran za postizanje prirodnog zdravlja, većeg energetskog kapaciteta i bolje kvalitete života. Antistres programima i masažama otkanja se stres, kronična iscrpljenost i umor, napetost i bolovi, poremećaji spavanja i prehrane.
________________________________________________________________________________________________________________________

Riješite niz psihofizičkih problema poput: visokog i niskog tlaka, alergije, depresije, anksioznosti, želučanih poteškoća, problema s kralježnicom, migrena i sl.
Refleksoterapijom, akupresurom i energetskim tretmanima koji imaju snažan terapijski učinak, rasterećuju se organi te potiču na bolji rad i funkciju, a organizam se automatski dovodi u bolje stanje i balans.

Health centar će vam pomoći da dođete do željenih rezultata. Dogovorite termin i napravite već danas korak prema svom zdravlju.


01 5605711, 091 1555619
Radnička cesta 20a, 10000 Zagreb
www.healthcentar.com
info@healthcentar.com

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5606 711 01 5606 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.