popust 5%

Uz nižu cijenu struje Hepi kupci ostvaruju i 100 % više zaštite

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 16.05.2019. 14:46

Dogodi li se nam se kvar na automobilu ili u kući mnogi ne znaju kako reagirati i koga prvo nazvati kako bi se što prije uklonio kvar. Takva situacija nije nimalo ugodna i za mnoge ljude vrlo frustrirajuća.
Zato smo željeli svojim kupcima pružiti dodatnu pomoć za krizne situacije pa smo u suradnji s ORYX asistencijom, proširili svoju ponudu za Hepi kupce koji mogu ugovoriti Hepi asistenciju za samo 12,48 kn/mj za pomoć u kući, odnosno 12,37 kn/mj za pomoć na cesti. Usluga je dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u Hrvatskoj.
Uz 5 % nižu cijenu 100 % više zaštite!

http://hepi.hep.hr/aktualno/vijesti/uz-5-nizu-cijenu-struje-hepi-kupci-ostvaruju-i-100-vise-zastite/219

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
080 05 255 080 05 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta