Želite voziti samostalno? Upišite se u autoškolu Danko

Objavljeno: 27.2.2018. 12:42

Autoškola je mjesto gdje se većina nas prvi put upoznaje sa vozilom. U današnje vrijeme rijetki su oni kojima vozačka dozvola ne treba, bilo u poslovnom ili privatnom svijetu. Upravo zbog toga cijene autoškola konstantno rastu, a mnogim roditeljima i drugima je veliki problem odvojiti novce za upis u autoškolu.
Važno je pronaći autoškolu koja Vam je blizu te se uklapa u vaše poslovne obaveze. Mnogi uz posao, obaveze na fakultetu ili školi idu i na predavanja u autoškolu. Zbog toga je vrlo važno da svatko odabere autoškolu koja mu je u blizini.

Glavne prednosti autoškole Danko:
  • Nalazi se u samom centru Zagreba, na Autobosnom kolodvoru i u neposrednoj blizini javnog prijevoza
  • U svojoj ponudi imaju 6 vozila i daje polaznicima mogućnost biranja vozila po vlastitom izboru za nastavu Upravljenje vozilom
  • Pohađanje nastave iz Prometnih propisa odvija se u dva termina, u 11 i u 19h te polaznik pohađa nastavu kako mu odgovara kroz dva tjedna nastave.
  • Svu potrebnu literaturu autoškola osigurava polaznicima
  • Postoje muški i ženski instruktori jer omogućavaju i ženama i muškarcima da napreduju u vožnji.

Prilikom upisa u autoškolu potrebno je izabrati autoškolu koja ima dugogišnju preporuku zadovoljnih klijenata. Autoškola Danko zasugurno je jedna od takvih. Već 19 godina posluju na području Zagreba i iza njih je ograman broj zadovoljnih klijenata, odnosno vozača na cesti. Većinu svojih novih klijenata dobivamo osobnom preporukom zadovoljnih osposobljenih kandidata. Poligon, prometno vježbalište koji koristi autoškola "DANKO" nalazi se na Prisavlju i Strojarskoj ulici, odakle i počinju prvi satovi vožnje. Voditelj i predavač autoškole je LAURA HORVAT, ing. Prometa.Ako ste od onih koji želite napokon samostalno voziti auto, a ne stalno svađati se sa suprugom, dečkom, majkom ili nekom drugom osobom kada je auto slobodan, obratite se s povjerenjem stručnom timu Autoškole Danko. Autoškola DANKO novi tečaj će održati 16.1.2018. utorak u 11h i 19h. Upise vršimo od ponedjeljka (8.1.) do utorka (16.1.) u redovno radno vrijeme autoškole. U mjesecu siječnju novi tečaj će biti u UTORAK 30.1.2018. godine