Adresa: Miramarska 109
10000, Zagreb
Telefon:
01 4660 095 01 4660 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zdravljeizgljiva.hr
http://www.facebook.com/ZdravljeIzGljiva

Radno vrijeme

:
pon - pet: 9-17
Djelatnosti: Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Biljna ljekarna
Ključne riječi: ljekovite gljive - preparati iz ljekovitih gljiva - snižavanje krvnog tlaka - ljekovite gljive protiv raka - imunostimulacijom protiv tumora - ljekovite gljive čuvari zdravih kostiju - pomoć kod karcinoma i raka dojke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva!

DR MYKO SAN – ZDRAVLJE IZ GLJIVA d.o.o. osnovali su 12. rujna 1990. godine dr. sc. Ivan Jakopović i Marija Jakopović.
Poduzeće proizvodi dodatke prehrani i prehrambene proizvode iz jestivih i ljekovitih gljiva.

Tri su bitne komponente DR MYKO SAN – pristupa očuvanju ljudskog zdravlja:

  • Prvo, primjena ljekovitih gljiva kao prirodnih sirovina, samoniklih ili uzgojenih. Zbog toga u našim preparatima nema otrovnih ni drugih štetnih sastojaka, pa zato niti neugodnih nuspojava, pod pretpostavkom da kod korisnika ne postoji alergija na gljive.
  • Drugo, korištenje tisućljetnih iskustava tradicionalne kineske i japanske medicine, ali i korejske i drugih dalekoistočnih naroda, u kojima ljekovite gljive imaju prvorazrednu važnost, a medicinska praksa ih je provjeravala u ogromnim vremenskim i populacijskim razmjerima.
  • Treće, suvremena upotreba ljekovitih gljiva nužno se temelji i na suvremenim znanstvenim istraživanjima. Iskustva tradicionalne medicine već se više od pola stoljeća širom svijeta sistematski empirijski istražuju strogo znanstvenim metodama i mjerilima kemije i farmakologije, bioloških i medicinskih znanosti. Rezultati su izuzetno značajni, a primjena preparata iz ljekovitih gljiva u svjetskim se razmjerima sve više širi.
Osnivač poduzeća je dr. sc. Ivan Jakopović (kontakt Myko San i Ivan Jakopović), koji se gljivama bavi od 1980. g., proučavanjem ljekovitih gljiva od 1983. g., a njihovom praktičnom primjenom od 1989. godine.
Član je International Society for Mushroom Science i New York Academy of Sciences, uredništva znanstvenog časopisa International Journal of Medicinal Mushrooms (New York), te International Scientific Committee redovitih globalnih znanstvenih konferencija o ljekovitim gljivama (IMMC).

Sve detljnije informacije o ljekovitim gljivama pogledajte na našoj internet stranici i Facebook profilu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4660 095 01 4660 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.