Tečajevi poslovnog njemačkog jezika

Ako želite usavršiti Vašu poslovnu komunikaciju i steći jezične kompetencije koje su Vam za to potrebne, onda su ovi tečajevi njemačkog poslovnog  jezika upravo za Vas.

A1 i A2 stupnjevi namijenjeni su polaznicima bez predznanja ili im znanje općeg njemačkog jezika nije dostatno za uspješno obavljanje radnih zadataka koji su im ( ili barem nekima ) izazov svakog radnog dana. Obrađuju se teme iz poslovnog okruženja ( zanimanja, funkcije i nadležnosti, izrada planova i organizacija rada, formulari, upitnici, mailovi, oglasi za radno mjesto- usporedba prednosti, sistem obrazovanja u zemljama njemačkog govornog područja i kod nas, Europass, vođenje intervjua, priprema poslovnih putovanja, prezentacija tvrtke, i sl.) Ovo su načelno navedene moguće teme, ali je važno istaknuti da se radi o t.zv. « krojenim tečajevima «, odnosno teme se  biraju prema potrebama i interesima polaznika.

B1 i B2 stupnjevi namijenjeni su polaznicima s dobrim predznanjem općeg jezika koji žele steći jezične vještine koje su im potrebne za uspješnu poslovnu komunikaciju na njemačkom jeziku. Težište nastave je na komunikaciji, a eklektička metoda znači da uvijek odabiremo najbolji pristup, kako bismo polaznike doveli do najboljih rezultata.

U školi stranih jezika AEGIS koriste najnovije strane udžbenike za poduku poslovnog njemačkog jezika ali i nadopunjuju nastavni proces s dodatnim materijalima, koji se pripremaju za svaku grupu polaznika posebno. U fokusu je usvajanje jezičnih vještina koje će vam pomoći na pr. vrlo uspješno i na visokom jezičnom nivou riješiti moguće « konfliktne « situacije sa suradnicima ili poslovnim partnerima -  medijacija kao alternativa, preko portreta stranih tvrtki u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj naučiti Vas kako predstaviti vašu tvrtku ili vašu vlastitu poslovnu ideju, kako odgovoriti na izazove pri radu na projektima- uzroci za uspjeh odnosno neuspjeh nekog projekta, kako uspješno pregovarati, razumjeti  poslovna izvješća, statistike, dijagrami, tabele, razvoj novog proizvoda, kako sastaviti ili odgovoriti na upit, ponudu, reklamaciju, razumjeti ugovore o radu, upoznati modele radnog vremena,  kako otkazati ili odgoditi dogovoreni sastanak i dogovoriti novi termin  i mnogo drugih tema na autentičnim tekstovima iz novina i stručnih časopisa.
                                                           
 
Prvi modul u trajanju od 40 sati počinje 15.05.2017. Nastava će se održavati 3x2 sata tjedno, ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 20 – 21.30.

Vaša motivacija + naša stručnost i iskustvo = Vaš uspjeh!

      Sve dodatne obavijesti na telefon 61 77 416  ili 098 236 218.