Adresa: Ul. Florijana Andrašeca 18
10000, Zagreb
Telefon:
01 6470 888 01 6470 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zonalife.hr/
http://www.facebook.com/2017zona/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 7.30 - 9.30 i 15.00 - 21.00
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: bio - mir - pilates - trening - masaža - mršavljenje - vježbanje - psiholog - stres - teretana- zdrava prehrana - joga - funkcionalni trening - vježbe za trbuh - zona health- plan prehrane - masaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Boutique Health centar ZONA nudi cjelovito rješenje koje može doprinijeti kvaliteti vašeg života i vašem zdravlju.

ZONA, Florijana Andrašeca 18, na 450 m2, u vrlo ugodnom, novoopremljenom prostoru, nudi individualne i grupne programe vježbanja, fizioterapiju, masažu, shiatsu tretmane, savjetovanje o zdravoj i uravnoteženoj prehrani, psihološko savjetovanje te različite edukacije s područja zdravih načina života.

Pomoći će vam u održavanju dobre fizičke kondicije, predložiti programe pravilne prehrane, različite tehnike promišljanja i opuštanja, a sve u funkcionalno i dobro opremljenom prostoru.

U ZONI vas očekuju vrhunski treneri, učitelji yoge, nutricionisti, psiholozi, fizioterapeuti i maseri.
Naše programe upotpunjujemo vikend predavanjima i radionicama na teme prehrane, zdravlja, zdravog načina život.

Kako radimo?

Ulazite na mirno mjesto, brige ostavljate vani, mjesto na kojem se istinski njeguje slogan “u zdravom tijelu zdrav duh”.

Kako bismo umanjili otuđenost, danas sveprisutnu u većim gradovima, pozivamo vas na mjesto na kojem nikad nećete biti prepušteni sebi.

Sve programe vodit će stručnjaci s bogatim životopisima i iskustvom u praksi.

Pazit ćemo na svaki vaš pokret, čuvat ćemo vašu kralježnicu, zglobove, rješavat ćemo pitanje vaših bolova, pomoći ćemo vam vratiti uspravno držanje tijela, radit ćemo na tome da se opustite, da izgledate bolje, a samim tim da se bolje i osjećate.

Prostor je osmišljen tako da se vi, naši budući klijenti i prijatelji, osjećate kao kod kuće i sve ćemo činiti da zadržimo vaše povjerenje.

U ZONI ćemo izmjenjivati iskustva vezana uz zdrave načine života koje može pridonijeti boljitku vašeg zdravlja, a svakako ćemo vam pripraviti i omiljeni čaj ili neki drugi zdravi napitak.

Kako bi se osnažio cjelovit pristup u radu s vama, dragi naši, i kako bi se naša ponuda razlikovala od drugih pojedinačnih tržišnih koncepata, osmišljavamo za vas kombinirane programe te programe za posebne ciljne skupine.

Drugačiji smo jer nudimo cjelovita rješenja. Namjeravamo osluškivati vaše potrebe i u skladu s njima prilagođavati naše programe.

Za sve detaljnije informacije o našim uslugama kontaktirajte nas putem telefona te posjetite našu internet stranicu: www.zonalife.hr  i naš Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6470 888 01 6470 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.