PREOBLIKUJTE TIJELO MAKEOVER PROGRAMOM

Užurbani tempo svakodnevnog života podrazumijeva i veću izloženost stresu, što zahtijeva učinkovitu borbu protiv njegovih negativnih utjecaja. To zahtjeva prikupljanje nove snage, po mogućnosti na način koji objedinjuje spoj ugodnog, korisnog, ali i zabavnog.

Wellness centri sve su učestaliji način ispunjavanja slobodnog vremena, a sve više nalikuju svojevrsnom načinu života koji nadilazi granice čistog trenda. Posljednjih godina primjetan je razvoj običnih salona za uljepšavanje od kojih sve više njih širi usluge pa prerastaju u beauty centre, a primjetna je i težnja uključivanja i wellness programa u ponudu. Wellness centri odlikuju se širim programskim spektrom usluga te najčešće uključuju široku ponudu masaža, sauna i drugih brojnih programa koji kao cilj imaju opuštanje i uživanje, anti-stres program i dobro zdravlje te u konačnici odmor od suvremenog načina života.

Od wellness centara se očekuje da budu oaze mira, opuštanja i uživanje te da ponudom svojih usluga pomognu svakome sadržajno osmisliti slobodno vrijeme i unaprijediti kvalitetu života.

                         

Wellness centar Faraona otvorio je vrata u veljači 2004. godine kao prvi wellness centar u Zagrebu. Za sve koji teže unapređenju zdravlja i ljepote, nude njegu lica i tijela vrhunskim preparatima, relaksaciju, ciljano vođenu rekreaciju i edukaciju te ostale usluge koje obuhvaćaju:

  • njegu lica
  • njegu tijela
  • masaže
  • depilacije
  • njegu stopala
  • saunu i haloterapiju
  • cardio fitness
Osim toga, u ponudi je i mogućnost ciljanog preoblikovanja tijela kombinacijom elektrostimulacije mišića (40 min), UZV-lipolize (15 min), RF-liftinga (15 min) i CRYO-lipolize (60 min), istovremeno djelujući na atrofirane mišiće, gubitak masnog tkiva, eliminaciju celulita i zatezanje opuštene kože. Moguće je birati između ponuđenih opcija ili isprobati redom zatezanje trbuha, nadlaktica, bedara i gluteusa.


Kupnjom 5 ili više tretmana ostvarujete popust od 10%, a uplatom jednomjesečnog makeover programa, ostvarujete popust od čak 30%. Za više informacija nazovite broj telefona 01 3639 835 ili posjetite Wellness centar Faraona na adresi Zorkovačka 4 u Zagrebu.

Ovaj mjesec za Vas izdvajaju:        
                                   
  • LIFTING LICA BEZ IGLE I SKALPELA - popustom od 30% na  tretman neinvazivnog podizanja tonusa kože lica koji uključuje: 15 min aktivne masaže lica, apliciranje BOTOX-LIKE seruma, 15 min mezoterapije preparata i nanošenje Luminesce lifting maske s trenutnim djelovanjem.
  • Blic tretman, od 45 minuta, isprobajte tijekom ožujka po akcijskoj cijeni od 196,00 kn.