Adresa: Zvonigradska 35
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 243 889 098 243 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.instal-draganovic.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-14
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: popravak cijevi, puknuće cijevi,odštopavanje kanalizacije, vodoinstalater trešnjevka, vodoinstalater centar, vodoisntalater novi zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

INSTAL DRAGANOVIĆ d.o.o. - dugogodišnjim i kvalitetnim radom, te stečenim iskustvom na izvođenju i održavanju instalacija vodovoda i kanalizacije u objektima različitih namjena, u različitim urbanim uvjetima, koristeći pritom najmoderniju tehnologiju renomiranih proizvođača, stekli smo povjerenje naših klijenata.

Osim izrade vodovodnih i kanalizacijskih instalacija, nudimo Vam i popravak onih već postavljenih, a ugrađujemo i sve vrste sanitarija. Također, nudimo vam kompletne adaptacije kupaonica kao i radove na vanjskom razvodu vode i kanalizacije.

Neovisno o kakvom i kojem je sustavu riječ, ili koji je problem u vodoinstalaciji, učinit ćemo ono što je potrebno, a radovi će biti izvedeni kvalitetno, instalacije i uređaji neće praviti probleme zbog loše izvedbe.

Poslu pristupamo profesionalno, od izrade ponude do finalizacije projekta, kako u smislu pedantnosti, čistoće i garancije, tako i u smislu kvalitete i rokova.

Ponudit ćemo najprikladniju opciju za vaše zahtjeve.Reference

  • Pliva Hrvatska
  • Hospira
  • Tehnokom inženjering
  • Stambena zgrada Ilica 231
  • Stambena zgrada Zvonigradska 35
  • Stambena zgrada Nova Cesta 126
  • Stambena zgrada Sokolgradska 72

Obratite nam se s punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 243 889 098 243 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.