Vrhunska zabava i ukusna jela s roštilja

Prepustite se odličnoj atmosferi koja vlada u restoranu Maredo grill uz najbolji roštilj u gradu. Za Vas pripremamo uvijek najbolje mazalice, ćevape, ražnjiće, pljeskavice kao i sva ostala jela koja su u našoj ponudi. Na ovoj stranici izdvojili smo par slika koje pokazuju kako Maredo to radi.

Roštilj uvijek ističemo, ali znamo mi još puno toga pripremiti. Uz povoljne cijene nudimo i veliki izbor vina, sokova i raznog drugog pića a u ljetnom periodu kod nas je otvorena i velika terasa koja ima i dječje igralište, jer dok se veliki zabavljaju moramo i malima osigurati mjesto za igru.

Roštilj plata je odličan izbor ako volite raznolike okuse pečenja. S velikom ili malom platom nećete pogriješiti ako dolazite u paru ili sa više uzvanika. Lijepo servirana, topla i ukusna primamit će mnoge poglede, ali zašto se ne bi i sami uvjerili? :)

Ukoliko se želite zabaviti poslije dobrog roštilja i to smo Vam omogućili. Kod nas svake srijede svira tamburaški sastav Prava Stvar  te svakog vikenda svira tamburaški sastav Maredo band. Garantiraju nezaboravan provod i zato provjerite sami zašto smo najbolje mjesto za zabavu u gradu !