Tražite idealno mjesto za obiteljski ili poslovni ručak? Maredo grill – tradicija duga 10 godina!

Objavljeno: 29.10.2018. 11:26

Poželjeli ste pojesti fino, tradicionalno jelo u ugodnom ambijentu i odličnoj atmosferi? Restoran Maredo Grill onda je idealno mjesto za Vas.
Ono po čemu je naš restoran poznat jesu tradicionalna jela, vrhunski roštilj, teletina ispod peke i ostala razna a la carte jela. Ukoliko ne znate gdje biste ručali sa Vašom obitelji ili prijateljima, mi Vam možemo ponuditi neka od naših jela iz ponude, a Vi možete pronaći nešto za svoje nepce  - razni odležani steakovi, zapečena rebarca, burger od odležane junetine, rižoto od kozica, juneći osso bucco, pileća bbq krilca, mazalice te ostala ukusna jela iz našeg jelovnika. Svakim danom od 12 do 16 sati u restoranu Maredo Grill možete potražiti našu posebnu ponudu i odabrati neki od naših dnevnih menu-a.

Zasigurno ste se našli u situaciji kada jednostavno radi brojnih obveza u danu i užurbanog načina života ne stignete skuhati za Vas i Vašu obitelj, no ne brinite - Maredo grill je mjesto gdje možete uživati i prepustiti se u sigurne ruke naših vrhunskih kuhara i osoblja koje će učiniti sve da Vaš ručak bude baš onakav kakvog ste poželjeli. Iznimno je bitno da se uz fino jelo osjećate ugodno, stoga ćemo se pobrinuti osigurati ugodnu atmosferu u našem moderno uređenom ambijentu restorana.

Također, uz obiteljske ručkove, u Maredo Grillu možete organizirati i poslovne ručkove, domjenke i druženja sa Vašim poslovnim partnerima. Restoran je smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja u Zagrebu te drugih poslovnih tornjeva koji su eminentno mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna. Ukoliko trebate predah od posla ili sastanak sa poslovnim partnerima u ležernoj i opuštenoj atmosferi, također smo tu za Vas.Kako je hrana oduvijek bila važan dio druženja i gozbi jer nas međusobno povezuje, nema boljeg načina od roštilja i uskusne hrane. Ako ste se zaželjeli odličnog ručka u društvu s najdražim Vam osobama ili pak poslovnog ručka u opuštenoj atmosferi, uputite se restoran Maredo Grill, jer smo proteklih 10 godina ovdje samo za Vas!