Adresa: Tratinska ulica 27
10000, Zagreb
Mobitel:
098 9655 371 098 9655 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://medicintegra.hr/engl/

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Psihijatar, psiholog
Ključne riječi: psihološko savjetovanje - psihoterapija - depresija - anksioznost - napadi panike i straha - ovisnost - gubitak - tugovanje - niska razina samopoštovanja samopouzdanja - fizičko i emocionalno zlostavljanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U novo opremljenom prostoru u centru Zagreba pružamo usluge psihoterapije i psihološkog savjetovanja na visoko profesionalnoj razini.

Nalazimo se u stambeno - poslovnoj zgradi u Tratinskoj ulici broj 27, između Trešnjevačkog trga (600 m udaljenost) i Ciboninog tornja (300 m udaljenost). Ispred zgrade je II. parkirna zona i prolaze tramvajske linije broj 3, 9 i 12.

Pružanje stručne podrške

Pristupam s empatijom i poštovanjem, bez predrasuda, podržavajući Vašu individualnost i jedinstvenost kroz kreiranje psihoterapijskog procesa prema specifičnim potrebama klijenata.


Licencirani psihoterapeut, Nika Medić, mag.psych., integrativni psihoterapeut 

Završila sam studij psihologije na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, nakon kojeg sam odradila pripravnički staž na Klinici za psihijatriju KBC Zagreb. Vođena željom da radim s osobama u različitim životnim fazama i upoznam njihove specifične tegobe, posljednih nekoliko godina zapošljavala sam se na različitim radnim mjestima kao psiholog.


Član sam:

  • Hrvatske udruge za integrativnu psihoterapiju
  • Europskog udruženja za integrativnu psihoterapiju
  • Hrvatske psihološke komore

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9655 371 098 9655 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.