Adresa: Garićgradska 11
10000, Zagreb
Telefon:
01 3095 915 01 3095 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.spes.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-17
Djelatnosti: Prevođenje
Škola stranih jezika
Sudski tumač
Ključne riječi: prijevodi - ovjereni prijevodi - sudski tumač - tečajevi stranih jezika - intezivni tečaj stranog jezika - poslovni tečaj stranog jezika - škola stranih jezika - engleski učenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu "SPES" centar za poduke i prevodilaštvo.

SPES – centar za poduke i prevodilaštvo d.o.o. privatna je tvrtka iz Zagreba osnovana 1995. godine koja nudi usluge pisanoga i usmenoga prevođenja, ovjera sudskih tumača, odnosno tečajeva iz stranih jezika te poduka iz školskih predmeta.

Kvalitetan prijevod naša je misija posljednjih 20 godina, a jedinstveni smo po tome što smo se u vremenu globalnog povezivanja poslovanja specijalizirali za prevođenje tekstova s područja gospodarstva.

Prijevode povjeravamo vrhunskim prevoditeljima s visokom stručnom spremom koji su prethodno prošli testiranja i imaju najmanje tri godine iskustva, a vladaju stručnom terminologijom gospodarske grane o kojoj se radi.

Prevedeni tekstovi po potrebi mogu biti upotpunjeni lekturom, korekturom ili ovjereni od strane sudskog tumača. Uz simultano i konsekutivno prevođenje nudimo i vrhunsku opremu (kabine, slušalice, mikrofone, ozvučenje...).

Zbog velikog broja prevoditelja koje imamo na raspolaganju, u mogućnosti smo isporučiti velike prijevode u kratkome vremenskom razdoblju.

Sve svoje potrebe za prijevodima zadovoljite na jednom mjestu i javite nam se na telefon i mobitel te adresu e-pošte.

Posjetite našu web stranicu i Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3095 915 01 3095 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.