OCIJENI

SPORTSKA MASAŽA (Zagreb)

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.10.2015. 07:25

U Studiu Silvija posebna se pozornost posvećuje tome da se svakome sportašu pristupa individualno, ovisno o dobi, spolu, sportu kojim se bavi i njegovom intezitetu, kao i o fizičkim osobinama sportaša. Iskustvo i stručnost skupljana preko deset godina u radu s vrhunskim i uspješnim profesionalnim sportašima, paraolimpijcima i rekreativcima, garantira Vam specijalizirani pristup Vašim potrebama. Ako želite sportsku masažu namijenjenu vrhunskim profesionalnim sportašima, na pravome ste mjestu. Mir, tišina, čist, uredan i ugodan prostor i maser koji je posvećen samo Vama pružiti će Vam idealan tretman sportske masaže. Posvećuje Vam se onoliko vremena koliko je potrebno da bi Vam se odredila adekvatna terapija skrojena po mjeri Vas i Vaših osobina i potreba. Nazovite ili pošaljite upit preko kontakt obrasca i recite Vaše želje i očekivanja ili pitajte za savjet bez ikakve obaveze. Svoje povjerenje poklonili su nam mnogi profesionalni, amaterski i rekreativni sportaši. I Vama možemo pomoći da postižete više i da se osjećate bolje.

Zbog niza mikrotrauma koje organizam doživljava tijekom treninga, a kojima su prvenstveno izloženi mišići, tetive i ligamenti, tijelu su potrebni odmor da bi se lakše oporavio od treninga. Najbolji način za ubrzanje oporavka mišića nakon treninga jest - Sportska masaža.

Sportska masaža ubrzava oporavak organizma nakon treninga, zagrijava i omekšava tkiva, poravnava mišićna vlakna, poboljšava cirkulaciju, ubrzava odstranjivanje otpadnih tvari i mliječne kiseline iz organizma. Redovnim tretmanima sportske masaže znatno si smanjite rizik od ozljeda (istegnuća, rupture, grčeva, istegnuća ligamenata), i to ne samo u sportskome smislu, nego i u smislu pravilnog držanja i drugih oblika stresa, kao neprekidnog naprezanja. Sportska masaža nije samo namijenjena profesionalnim sportašima, već svima koji se žele na pravilan, prirodan i učinkovit način brinuti o vlastitom tijelu i zdravlju. Svi znamo da je odmor jednako važan za zdravlje i sportski rezultat kao i samo vježbanje i prehrana. Sportska masaža ne samo da pospješuje opuštanje i odmor mišića, već i ubrzava oporavak mišića od mikrotrauma koje nastaju u mišićima tijekom izvođenja vježbi.

Sportska masaža naprosto je nužnost za svakoga koji želi napredovati u sportskome smislu. Bilo da se natjecatelj, rekreativac ili profesionalac, kvalitetan napredak nije moguć bez odgovarajućeg tretmana masaže. Sportska masaža neophodna je za kvalitetan odmor mišića nakon napora, kao i za njihov brži i sigurniji oporavak nakon ozljeda. Uz sportsku masažu vaši rezultati biti će bolji i kvalitetniji. Imat ćete više energije i brže ćete stizati do zadanih ciljeva. Mišići će vam postati gipkiji, manje podložni ozljedama, povećat će vam se opseg kretnji, ubrzati regeneracija tkiva, ubrzati krvotok i sve to učiniti će vas spremnijima i uspješnijima u novim sportskim izazovima, bili oni profesionalni ili rekreativni.

Jedan od glavnih ciljeva sportske masaže je smanjiti mišićnu napetost i postići duboku tjelesnu i psihičku opuštenost.

Ne riskirajte ozljede i zaostajanje u treningu, sportska masaža je ovdje da vam pomogne u uspjehu.

studiosilvija.hr/usluge/sportska-masaza/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI