OCIJENI
popust 10%

MASAŽA ZA TRUDNICE - 10% popusta

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 19.03.2016. 19:16

Kada se radi o zdravlju i dobrobiti Vaše bebe, sigurni smo da ne želite raditi nikakav kompromis. Upravo zato masažu tijekom trudnoće treba povjeriti stručnim i iskusnim ljudima. Studio Silvija prvenstveno je specijaliziran za pružanje usluga masaža, tako da će Vam se pristupiti s pregršt iskustva, znanja, ali i ljubavi prema ovome obliku terapije. Očekuje Vas individualni pristup i razgovor, kako bi se odredila najoptimalnija terapija za Vaše potrebe. Visoki standardi higijene i urednosti, ugodna i specifična atmosfera garancija su Vašeg potpunog zadovoljstva. Obratite nam se s povjerenjem.

U slučaju dijabetesa, zarazne bolesti, povišene temperature, povraćanja, mučnina, proljeva ne preporučuje se masaža. Također preporučamo da se prije prve masaže savjetujete s svojim liječnikom ili ginekologom, pogotovo ako imate neke od gornjih simptoma.

studiosilvija.hr/preporuke/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI