OCIJENI

Egipatska depilacija (Trešnjevka)

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.03.2024. 21:31

U Studiu Silvija mnoge su klijentice prepoznale prednosti egipatske depilacije. U ponudi su vrhunski preparati i uz najvišu razinu higijene, diskrecije i čistoće, kao i pozornosti na detalje pružiti će Vam se ugodno iskustvo za Vaše potpuno glatko zadovoljstvo. Očekuje Vas potpuna privatnost, poseban i ugodan ambijent prostora, pouzdana, iskusna i stručna usluga gdje će se s potpunom pozornošću pristupiti depilaciji svakog područja prilagođavajući se Vama i Vašim željama. Šećerna pasta kojom se obavlja depilacija 100% je prirodna, bez dodataka kemikalija, ljepila, umjetnih boja ili mirisa te ne izaziva iritacije kože.

Egipatska depilacija znana i kao depilacija šećernom pastom, u potpunosti prirodna, trajnija i manje bolna metoda nego klasična depilacija s voskom. Depilacija je higijenska jer je materijal jednokratan, a također bakterije ne mogu preživjeti u šećernoj pasti, dok se u vosku mogu i razmnožavati.

Egipatska depilacija specifična je po tome što se šećerna pasta lijepi samo za dlačice, ne i za kožu, što tretman čini manje bolnim. Istodobno vam nježno odstranjuju odumrle stanice kože, zbog čega vaša koža ostaje dugo vremena svilenkasta, glatka i lijepa. Egipatska depilacija posebno je preporučljiva kod depilacije osjetljive kože lica i prepona, te kod osoba s proširenim venama, psorijazom ili ekcemima. Riješite se uraslih dlačica, problem koji egipatska depilacija u potpunosti eliminira. Osim toga, šećerna pasta uklanja i vrlo male dlačice (2 mm), što je još jedna velika prednost. Treba napomenuti da je koža glatka i bez dlačica duže nego nakon klasične depilacije s voskom, ali se svejedno preporučuje depilacija šećernom pastom svaka 2-3 tjedna, dok dlačice ne oslabe. Nakon toga dovoljno je depilirati se svakih mjesec dana.

https://studiosilvija.hr/usluge/egipatska-depilacija/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI