Ekstenzije trepavica i čišćenje lica

Objavljeno: 26.3.2018. 12:29

U vremenu kada zbog pregršt obaveza ne stignemo posvetiti previše vremena posvetiti sebi kozmetičke usluge poput ugradnje trepavica ili čiščenja lica idealne su za uzimanje predaha. Ako ste od onih koje se ne vole šminkati ujutro, a želite bez maskare imati lijepe, postojane i duge trepavice ekstenzije trepavica idealan su izbor za Vas.

Ugradnja ekstenzija trepavica je potpuno bezbolan i ugodan tretman gdje se na jednu prirodnu trepavicu aplicira jedna ili više ekstenzija. Tehnike aplikacije trepavica su razne, a ovise o broju i duljini ekstenzija koje se ugrađuju. Važno je naglasti ako su postavljene pravilno, ekstenzije ne uništavaju prirodne trepavice. Baš kao i kod ugradnje ekstenzija za kosu, i kod ekstenzija trepavica postoje pravila kojih se, želite li postići najjači efekt i pritom sačuvati prirodne trepavice, treba strogo pridržavati.Informiranje je ključno!

Vrlo je važno prije nego što se odlučite za tretman ugradnje ekstenzija trepavica, odabrati stručnu i educiranu osobu koja zna prepoznati jeste li kandidat za ekstenzije i koji stil bi vam najviše odgovarao.

O higijeni nakon postavljanja uvelike ovisi i rok trajanja esktenzija. Nikako se ne smiju koristiti masni i uljni proizvodi za skidanje šminke na očima. Maskara je nepotrebna, ali i zabranjena. Trepavice nikako ne smijete agresivno trljati niti čupkati.Važno je održavati trepavice.
  1. Perite lice blagom pjenom ili gelom za umivanje svaku večer
  2. Svako jutro nakon umivanja rasčešljajte trepavice četkicom za trepavice.
  3. Jednom mjesečno je preporučljivo raditi nadopunu ekstenzija.  Trepavice obogaćene ekstenzijama u trenu mogu naglasiti pogled, a njihov efekt može biti još moćniji ako oči osvježite zanimljivom bojom sjenila.