FoMa Knjige

CRESKA 18, 10000 ZAGREB

Knjižara u Vašem domu! Knjige za djecu, literatura za roditelje, praktični priručnici za nastavnike, odgajatelje i stručne osobe.

popust 26 kn

Slikovnica za djecu s jezičnim teškoćama

Akcija je završila

02.08.2018. 11:02

Simbolička slikovnica Maša i patuljak Nemo Guja, autorice prof. Denize Marasović, namijenjena je djeci od 4-8 godina i velika je podrška roditeljima i stručnjacima kao pomoć pri samostalnom čitanju, a posebno se učinkovitom pokazala u radu s djecom s jezičnim teškoćama i djecom s poteškoćama u spoznajnom razvoju. Slikovnica se sastoji iz dva dijela: obične slikovnice i simboličke slikovnice u kojoj pomoću simbola pratimo istu priču i olakšavamo početno čitanje. U prilogu se nalazi i misaona karta te audio CD. Na CD-u priča je ispričana dva puta - jednom kao dramska igra, a drugi put kao pomoć pri čitanju simboličkog dijela. Cijenu smo snizili s 65 na 39 kuna.

http://www.foma.hr/?s=MA%C5%A0A+I+PATULJAK+NEMO+GUJA&x=0&y=0

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3631 570 01 3631 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta