Adresa: Debanićeva 3
10000 Zagreb
Mobitel:
092 1888 175 092 1888 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drm-solutions.com.hr/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 16h
Djelatnosti: Građevinarstvo - završni radovi
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: - visinsko čićenje prozora - pranje staklenih fasada Zagreb - postavljanje reklama - reklama Zagreb - bojanje fasada Zagreb - popravak fasada - popravak balkona - popravak krovova - popravak krovova Zagreb - visinski radovi - visinski radovi Zagreb -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu DRM SOLUTIONS d.o.o.!

Stručno i efikasno izvodimo razne vrste visinskih radova na stambenim, poslovnim, industrijskim i drugim objektima.

Visinski radovi na užetu isplativija su alternativa tradicionalnim metodama radova na visini i zahtijevaju kratko vrijeme pripreme. Osim toga, visinski radovi na užetu pružaju mogućnost rada na teško pristupačnim mjestima, gusto izgrađenim i prometnim lokacijama.

Zbog izvođenja visinskih radova na užetu nije potrebno prekidati normalne procese u objektu (npr. proizvodnju), a život u stambenoj zgradi ili rad u uredu, kao i kretanje ispred objekta, odvija se normalno.

Zbog toga su visinski radovi na užetu najbrži i najisplativiji, a ponekad i jedini mogući način obavljanja raznih vrsta poslova na visokim objektima.

Obavljamo radove na čitavom objektu i njegovim dijelovima (npr. pojedinačnim stanovima, balkonima).

Sve poslove u tvrtki DRM SOLUTIONS obavljaju stručnjaci s međunarodnim certifikatom za rad na visini IRATA.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
092 1888 175 092 1888 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.