OCIJENI
popust 15%

Anatomski ulošci

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 11.11.2022. 22:15

Postoji više vrsta ortopedskih uložaka koje se individualno izrađuju sukladno željama korisnika, namjeni uloška, dijagnozi stopala i vrsti obuće za koju je uožak predviđen. Stoga je dobro posavjetovati se sa stručnom osobom oko njihovog odabira.

U ponudi postoje obični, sportski-ortokinetički i korektivni ulošci.

Obični ulošci su namjenjeni svima koji žele preventivno djelovati na stopala, one koji dugo stoje i hodaju, imaju bolove u stopalu, potkoljenicama i kralješnici. Ovdje spadaju i dijabetički ulošci koji su nešto mekši, ulošci za petni trn i metatarzalgiju sa mekšim djelom na peti, odnosno metatarzalnom djelu.

Za sportaše se izrađuju pojačani ulošci sukladno povećanim opterećenjima za vrijeme izvođenja sportskih aktivnosti. Izrađuju se od najotpornijih materala, antibakterijski su i otporni na znojenje.

Korektivne uloške često koriste djeca koja imaju spuštene svodove kao i stečene ili urođene deformacije stopala što utječe na ispravljanje pozicije stopala i pravilan rast i razvoj.

Najprodavaniji model uložaka su visokokvalitetni ortopedski ulošci od kirurškog čelika za sve vrste cipela uz garanciju od 5 godina.

KOLIČINSKI POPUSTI:
- od 2-3 para – 5% popusta
- od 4-5 para – 10% popusta
- više od 6 para – 15% popusta

Na upit dolazimo u tvrtke, škole i druge ustanove uzimati otiske za izradu ortopedskih uložaka uz besplatan pregled stopala i donjih ekstremiteta za minimalan broj od 10 pari uložaka uz odobravanje rabata

medeor-vita.hr/ortopedski-ulosci-njihova-vaznost-i-primjena/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI