Prosinečki zna sve što se treba znati o grijanju

Iako ih u toplije doba godine rado gasimo, naši uređaji za grijanje i nakon duge pauze trebaju redoviti servis. Ipak, kolika je važnost servisiranja peći i bojlera najbolje shvatimo nakon što grijanje otkaže poslušnost.

Ovlašteni serviseri redovito upozoravaju na veliku važnost servisiranja uređaja za grijanje, a pogotovo plinskih peći. Razlozi su tehničke i sigurnosne naravi te se svake godine prije početka sezone grijanja možete s punim povjerenjem obratiti Prosinečki obrtu, ovlašenom Vaillant servisu, koji će vaše grijalice pripremiti za cjelodnevni zimski rad.

Zašto Prosinečki obrt?

Zato jer se  svi servisni radovi odvijaju prema standardima koji propisuje proizvođač opreme. Zahvaljujući kvaliteti te uvođenju proizvođačkih standarda servis nosi verifikaciju "Vaillant Servis sitem". Također, tu se nalaze i  vrhunski izučeni majstori u svojoj djelatnosti koji su sposobni primjeniti vrhunsku tehnologiju koju Vam nude Vaillnat sistemi.

No, osim servisa, Prosinečki obrt kao ovlašteni Vaillant servis nudi i instalacije grijanja čija su montaža i održavanje izrazito učinkoviti i jednostavni. Indirektno grijani spremnici tople vode VIH tvrtke Vaillant osiguravaju udobnu, a ujedno štedljivu opskrbu toplom vodom u kućanstvima i u obrtničkim radionicama.
Uz ovaj učinkovit i uvijek dostupan ovlašteni Vaillant servis u vašem poslovnom i stambenom nema mjesta zimi.

Posjetite Prosinečki obrt na Novoj cesti 184 i uživajte u toplini svog doma.