Adresa: Tratinska 15
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 8892 769 01 8892 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mont-ra.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: ovlašteni serviser Vaillant bojlera centralno grijanje, čišćenje bojlera, ovlašteni Vaillant servis, servis Vaillant aparata, instalacije plina, instalacija centralnog grijanja,vode i klimatizacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Ovlašteni servis Vaillant Zagreb

Ovlašteni servis vaillant;
servis MONT-RA se bavi izradom plinskih instalacija, instalacija centralnog grijanja, vode i klimatizacije. Za izvedbu instalacije plina posjedujemo licencu GPZ-a (za Zagreb) te licencu za Svetu Nedjelju i Jastrebarsko. Izvodimo sve vrste plinskih instalacija neovisno o veličini i vrsti plinomjera odnosno snage postrojenja. Ugrađujemo samo provjerene proizvođače u Vaše domove, pritom poštujući i Vaše želje.

Osim izrade instalacija firma je ovlašteni servis za VAILLANT aparate. Proizvode navedenog proizvođača servisiramo u jamstvenom roku i izvan njega te raspolažemo
rezernim dijelovima za iste.

Osnovna djelatnost firme je izvođenje završnih radova u građevinarstvu, odnosno instalacija centralnog grijanja, plina, vode, klimatizacije, hlađenja, ovlaštena je za servis VAILLANT aparata, a izvodi sve vrste plinskih instalacija neovisno o velićini i vrsti plinomjera ili snage postrojenja.
N O V O
NUDIMO UGOVOR ZA REDOVNO ODRŽAVANJE VAŠIH VAILLANT APARATA
preuzmi ugovor na http://www.mont-ra.hr/UGOVOR%20O%20REDOVITOM%20SERVISU.pdf
(potpisnicima ugovora osigurava se niža cijena servisa i bezbrižno grijanje)

Za više informacija:     http://www.mont-ra.hr/Vaillant_servis.html

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 8892 769 01 8892 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.