Adresa: Ozaljska 150
10110, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3630 598 01 3630 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Audio servis, video servis, TV servis
Servis računala, Servis kompjutera
Popravak strojeva
Ključne riječi: popravak svih vrsta TV, radio, CD, DVD, monitor, industrijska elektronika, elektronika u autobusima, elektronika u automobilima
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Servis za audio, video i informatičku opremu

Servisni centar za sve elektroničke opreme audio i video(TV i monitori, projektori, kućno kino,glazbene linije,desktop-audio,AV receiveri, DVD,videorekorderi, HI-FI uređaji, CD radio, pojačala.

Iinformatička oprema (PC računala, prijenosna računala(laptop), printeri,  i drugih elektroničkih aparata kako profesionalnih tako i ostalih (kamere, satelitski prijemnici, fax uređaji, kućni telefoni)

Oprema u autobusima, kombi vozila i automobilima (monitor, DVD, CD  radio, mikrofoni)

Ugradnja, popravak i servisiranja aparata vrše se na Vaš telefonski poziv u najkraćem roku, a za sve izvršene radove i ugrađene dijelove dajemo garanciju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3630 598 01 3630 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.