popust 400 kn

THAI YOGA MASAŽA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.10.2018. 14:52

Početak rujna mnogima predstavlja početak novih obaveza, preuzimanje novih odgovornnosti, s krajem ljeta kao da se opet ubrzava svakodnevni život pun stresora koji utječu na sve naše sustave u tijelu i duhu. Da biste unatoč tome ostali u ravnoteži, u RUJNU I LISTOPADU vam nudimo AKCIJU na pakete THAI YOGA masaže. Umjesto 900 kuna, paket od tri THAI YOGA masaže u trajanju od 80 minuta za vrijeme ove akcije platit ćete samo 500 kuna. U nastavku pročitajte što vas očekuje. Thai yoga masaža počiva na povezanosti tijela, emocija, energije i uma, a nakon masaže osjeća se energetska usklađenost, smirenje uma i razgibanost tijela. Thai yoga je složena vještina koja objedinjuje nekoliko razina, rad po energetskim kanalima, istezanje, posebne manipulacije kojima se tijelo dovodi u određene yoga položaje. Thai yoga masaža preporučuje se za razne zdravstvene smetnje, bolove u leđima, ramenima,glavobolje,migrena, stres,probavne teškoće (zatvor), problemi s disanjem (astma, bronhitis). Redovitim dolaskom na masaže tijelo postaje „mekše“, s boljim protokom energije,te dopušta uvođenje snažnijeg istezanja i postavljanja u složenije položaje. Um je smireniji, vraća se fokus, uzemljeniji smo i spremni za nove izazove. Napomena: Thai yoga masaža izvodi se na podu, u udobnoj i ne preširokoj odjeći.

http://www.facebook.com/osteopatija.fizioterapija.gimnastika.masaza/photos/a.894818580557144/1952638094775182/?type=3&theater

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 208 747, 091 3093 195 098 208 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta