Adresa: Donje Svetice 40
10000 Zagreb
Telefon:
01 6267 444 01 6267 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.smartmobilesolution.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Servis mobitela
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Servis računala, Servis kompjutera
Ključne riječi: oprema za mobitele - zaštita i opremanje smartphone uređaja - maskice i torbe- punjači - baterije i memorijske kartice - slišalice - zaštitnici za ekrane - audio kablovi i konektori -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Smart Mobile Solution.

Distribucija pribora i dodataka za većinu elektroničkih uređaja široke potrošnje kao što su: smartphone-ovi, iPhone-ovi i drugi mobiteli kao i tableti, playeri i ostali.

Odavno je već postala potreba za ukrašavanjem i poboljšavanjem elektroničkih uređaja široke potrošnje za komunikaciju i zabavu i to nas je nagnalo da počnemo distribuirati iste kako bi sve bilo dostupno na jednom mjestu.

Visoko kvalitetni materijali koji se koriste u izradi proizvoda i prihvatljiva cijena osigurali su nam garanciju visoke kvalitete i bolje pozicije na tržištu! I u budućnosti ćemo nastojati zadržati i poboljšati te vrijednosti kako bi naši kupci ostali vjerni proizvodima koje se isplati kupiti!

Detaljan pregled naše ponude pogledajte na našem webshopu, a za više informacija kontaktirajte nas na navedeni broj telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6267 444 01 6267 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.