Energetska masaža za psiho-fizičku ravnotežu

Masaža “Novog Svijeta”, odnosno Lotos masaža, nazvana prema istoimenom kozmetičkom salonu u kojem se izvodi godinama je masaža konstruirana specifično s ciljem  kako bi se poboljšalo opće psiho-fizičko zdravlje i kondicija. Ova masaža spada u energetske masaže koje ciljaju na uklanjanje uzroka bolesti modernoga doba među kojima su najčešći uzročnici stres, nezadovoljstvo, hiperaktivnost, odnosno one utječu na relaksaciju pri čemu dolazi do napuštanja visokih beta stanja- odnosno visokih razina beta moždanih valova koji pogotovo danas obuhvaćaju naše budno stanje- stanje uznemirenosti i stresa. To je prva masaža uopće , takve vrste.Kombinira u sebi razne tehnike sa potpuno novim energetskim alatima u svrhu općeg dobrog stanja svakog klijenta koji ju koristi.  Čisti blokade i zagađenja koja ne daju čovjeku da se osjeća dobro i da ide  naprijed, u bilo kojem smislu - emotivnom , fizičkom  mentalnom i  energetskom. Masažom se kroz određeno vrijeme postiže homeostaza. Čovjek počinje vibrirati u skladu sa novonastalim frekvencijama i promjenama na zemlji i kozmosu (Schumanova rezonancija- 2012. godine  iznosila je 7,43 HZ, a danas je oko 20 HZ). Kroz terapiju pojedinac postaje s vremenom svjestan da sam sebi ili daje ili oduzima mogućnost napretka.

Svakidašnji, sve veći stresovi nas tjeraju na proživljavanje sve većeg broja negativnih emocija  koje  dovode do teških psiho – fizičkih stanja . Jednom riječju kada čovjek počinje vibrirati na frekvencijama niskih emocija, tj. na frekvencijama tuge , ljutnje koja sa vremenom prelazi u bijes ,  raznih vrsta strahova-od neimaštine, preko bolesti pa sve do ostavljanja i neuspjeha; frustracije ,depresije ,agresije , pasivne agresije, itd. Naša percepcija interakcije koju imamo s okolinom uvjetuje kako se osjećamo. Ako postavljamo prevelika očekivanja prema okolini, umjesto da sebe mijenjamo  i osvijestimo što bismo trebali popraviti biramo biti u neravnoteži. Sloboda svakog čovjeka je da izabere hoće li mu biti dobro ili loše. Sukladno tome, ljudi koji su otvoreni promjenama puno se brže  osjećaju bolje ( puno prije  im nestaju bolovi, a mozak je sve mirniji i snažniji).
Na sreću, danas čovjek raspolaže s mnoštvom mogućnosti i izborom različitih tehnika i vještina ići u korak s vremenom i raditi na sebi. Jedna od takvih tehnika je i ova vrsta energetske masaže koja čovjeku daje snagu i vjetar u leđa kako bi postigao balans i uzmogao napredovati još na putu vlastite evolucije. Pristup u ovakvoj vrsti energetske masaže je individualan, tretira se cijelo tijelo,a vrijeme trajanja tretmana masaže je između 60 - 75 minuta.
Zaboravite svoje obaveze i obnovite svoj duh kako biste vratili vitalnost Vašem tijelu. Kozmetički salon Lotos u ulici Rudolfa Kolaka 10 u zagrebačkoj Dubravi, uspješno radi već dvanaest godina i opremljen je najsuvremenijim aparatima koji se koriste u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Stručno educirano osoblje koje stalno unapređuje vlastita znanja pohađajući  seminare stoji Vam na usluzi.U kozmetičkom salonu Lotos pronaći ćete sve potrebne tretmane kojima se uklanjaju neželjeni efekti na Vašem licu i tijelu i poboljšava sveopće stanje organizma.