Uštedite na struji. Vrijeme je za plaćanje manjih računa!

Objavljeno: 6.11.2018. 9:38

U današnje vrijeme, kada sve obavezne režije poput vode, struje i plina, poskupljuju na godišnjoj razini barem za 20 lipa, svaka kuna je zaista važna. A kako bi uštedjeli na struju potrebno je naći energetski kvalitetne uređaji koji će Vam uštedjeti potrošnju kilovata.Upravo zbog toga potrebno je znati što je timer koji automatizira lampe, grijalice, ventilatore i brojne druge kućanske aparate.

Timer omogućava zaista zamjetnu uštedu električne energije:
  • Automatizira sve uređaje - postavljanjem timera na uređaje ne troši se višak energije te se tako troši samo ona struja koja se zapravo i koristi
  • Individualno namještate svoj raspored uključivanja i isključivanja - sami odlučujete kada želite da Vam određeni kućanski aparati rade, a kada ne. U slučaju da odlazite na godišnji odmor, možete sami postaviti da se svaka 2 dana pale svjetla, kako bi potencijalni kradljivci mislili da ste cijelo vrijeme doma.
  • Kada krećete na put ne morate isključivati sve uređaje iz struje već samo sve ostavite timeru koji će to odraditi za Vas. Ne morate više uzimati slobodan dan prije puta, kako bi isključili sve uređaje iz struje.
  • S timerom možete automatizirati hidroponski vrt kako bi se uključivao odnosno isključivao po potrebi.
  • Također, možete namjestiti nasumično paljenje / gašenje svjetla u kući kako bi kuća izgledala ‘živo’ i kad dulje vrijeme niste kod kuće. Sami odlučujete kada želite da su Vam svjetla upaljena, a to više ne morate sami raditi jer timer to radi za Vas.
  • Korištenjem timera, zaista štedite na struji i produljujete život vaših električnih aparata
  • Uz pomoć timera možete namjestiti da se bojler pali samo u vrijeme jeftine struje(od 22h do 7h). Tako Vam bojler ne radi dok Vas nema doma, a poznato je koliki je bojler potrošač struje.
  • Mogućnost programiranja timera za svaki dan u tjednu posebno

Timer ED201 7 dana digital + countdown ima countdown funkciju & 20 grupa vremena za programiranje. Također je posebno programiran za zimsko i ljetno računanje vremena s obzirom na to da to ovisi i o samom računanju kada se troši jeftina, a kada skupa struja.

Naručite si timer koji će Vam uštedjeti pozamašan broj kilovata, kako mjesečno, tako i na godišnjoj razini. Tvrtka Unitrg d.o.o. proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina investirala je u nove rade strojeve te tako u svojoj ponudi od nedavno ima i timer s kojima zaista nećete pogriješiti. Dugoročnim ulaganjem uštedjeti ćete na “gubljenju energije” , a samim time i gubljenjem novaca.