STAKLENE STIJENE

Objavljeno: 29.5.2018. 13:06

Oduvijek je poznato kako se u interijeru, ali i eksterijeru kompletni zidovi mogu zamijeniti sa staklom. Staklo je materijal koji ne stari. Oduvijek je vrlo popularan, a koliko napreduje popularnost dovoljno govore različiti onlici interijera ispunjeni staklom.

Postoji nekoliko vrsta pregradnih stijena, zimskih vrtova i ostalih oblika staklenih stijena. Za ugradnju vanjskih stijena potrebno je koristiti IZO staklo. Navedeno staklo mora također imati različite kombinacije zvučne i toplinske izolacije. Postoji naravno i različiti oblici pa je moguća izvedna i iz reflektirajućeg stakla, ali i low-e stakla.

Koji oblik odabrati?

Staklene stijene uklapaju se skoro u sve stilove uređenja. Zašto ih odabrati? Potpuno otvaraju prostor te dopuštaju ulaz svjetlosti. Svojim oblikom omogućuju fleksibilnost i izdržljivost. Prostoru daju potpuno novu dimenziju i izgled. Ovakvi oblici pogodni su za različite prostore jer se s njima vrlo lako rukuje te ih je lako održavati. Gdje postaviti klizne stijene?

Ne postoji određeno mjesto gdje se mogu odnosno gdje se ne mogu postaviti klizne stijene. Umjesto klasičnih zidova moguće je odabrati staklene zidove od poda do stropa. Ili pak pregradite određne prostorije staklenim zidovima kako bi dobili više svjetlosti i prostora. Kako bi Vam ormari bili moderni možete ih učiniti potpuno inovativnim uz staklena vrata. Kupaonica je također dio stambenog objekra u kojem su sve češće popularije tuš kabine koje su cijele u staklu.

Dakle, želite li svoj dom učiniti jednostavnim i fleksibilnim, pregradne staklene stijene odlično su rješenje. Kako se ne bi sami hvatali u koštac sa izborom staklenih stijena obratiti se stručnom timu tvrtke Pin tehnika, koja se bavi opremanjem privatnih   poslovnih objekata staklenim stijenama, ogradama i vratima, a nalazi se na adresi Ljubljanska bb u Svetoj Nedelji i Pulska 15 u Rijeci.