Adresa: Ljubljanska bb
10431, Sveta Nedelja
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 3387 111 01 3387 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pin-tehnika.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Elektromaterijal, Elektromehanika
Staklar, uokviravanje, uramljivanje slika
Ključne riječi: automatska vrata za sve primjene, staklene i zvučno izolirane pregradne stijene, staklena vrata u interijeru, staklene stijene, staklene ograde, tuš kabine, dvorišna automatika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Pin tehnika d.o.o. osnovana je 2010. na osnovu petnaestogodišnjega iskustva u ugradnji automatskih vrata, automatizaciji ulaza na privatnim i poslovnim objektima, te petogodišnjem iskustvu u opremanju interijera staklenim stijenama, ogradama i automatskim vratima.


Automatska vrata

Stečeno znanje i vještine stavljamo na uslugu našim kupcima i partnerima, kako bi im olakšali i pojednostavili opremanja poslovnih i stambenih objekata i to od prijedloga rješenja sve do realizacije. Suvremeni građevinski projekti imaju sve veće i kompleksnije dizajnerske i tehnološke zahtjeve. Stoga, prateći svjetske trendove, stalno ulažemo u proširenje i modernizaciju poslovanja i asortimana, kako bi svakim danom mogli odgovoriti na rastuće zahtjeve tržišta.


Iz svog asortimana izdvajamo:Osim kvalitete kod isporuke i ugradnje, posebnu pažnju posvećujemo brzom i stručnom servisu. Servis je organiziran na području cijele Hrvatske sa ovlaštenim i educiranim serviserima.

PIN TEHNIKA d.o.o.
Sjedište RIJEKA
Pulska 15, 51000 Rijeka

Poslovnica SVETA NEDELJA
Ljubljanska bb
10431 Sveta Nedelja

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3387 111 01 3387 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.