MATERIJAL ZA FASADU PO ODLIČNIM CIJENAMA

Najučinkovitije sredstvo za uštedu energije, a samim time i novca, još uvijek je kvalitetna izolacija fasade. Toplinska izolacija fasada je najvažniji dio toplinske izolacije objekta jer najviše utječe na mikroklimatske uvjete boravka u unutarnjim prostorima. Kroz vanjske zidove i otvore se gubi veliki dio energije za grijanje zimi i hlađenje ljeti, stoga je toplinska fasadna izolacija nezaobilazan element konstrukcije koji pored zaštite fasadnih površina od atmosferskih utjecaja ostvaruje i zahtjeve učinkovite toplinske izolacije.

Kada se govori o fasadnom sustavu, misli se na sav potreban materijal koji međusobno povezan čini kvalitetnu toplinski izoliranu i energetski učinkovitu fasadu. Fasadni sustavi se razlikuju po vrsti i debljini toplinskog izolatora (stiropora i dr.), vrsti ljepila koje se koristi za lijepljenje izolacije te po vrsti završnog dekorativnog sloja. Za kvalitetnu i dugotrajnu fasadu, osim kvalitetnih materijala, od presudne važnosti je i pravilna ugradnja istih.

Prije same izvedbe fasadnog sustava potrebno je odlučiti o onome što želite postići izolacijom objekta jer energetska učinkovitost i trajnost fasadnog sustava ovise o odabiru materijala.

ARIESgrad je tvrtka koja sluša potrebe svojih korisnika, pod čijim krovom obitava vrhunsko znanje suvremene gradnje, stoga, ako imate plan, projekt ili ideju, kontaktirajte ih, zajedno ćemo pronaći najkvalitetnije rješenje.

U svojoj ponudi ističu fasadne sustave, a trenutno je u tijeku proljetna akcija toplinskih fasadnih sustava sa standardnim bijelim fasadnim stiroporom i sve traženijim sivim grafitnim stiroporom koji ima i do 25% bolja svojstva od standardnog fasadnog stiropora.

Među ostalim, njihovu ponude čine i:
  • vrhunski krovni prozori (Velux, Roto) 
  • krovna oprema
  • hidroizolacije
  • termoizolacije
  • polikarbonatne (lexan) ploče i pribor
  • svjetlosne krovne kupole
  • fasadnu opremu i pribor (BAUMIT)
  • krovni pokrovi
  • građevinska limarija
                             
ARIESgrad nudi kompletnu uslugu za one koji žele apsolutnu pouzdanost i cijene vrhunsku kvalitetu.
Njihova djelatnost obuhvaća mogućnost dobave i isporuke suvremenih sustava u graditeljstvu, po prisupačnim cijenama i veoma kratkom roku. Za više informacije posjetite njihovu web stranicu www.ariesgrad.com ili ih kontaktirajte putem telefona na broj 01 3665 544.