Klesarstvo-zanimanje koje ne izumire

Objavljeno: 13.4.2018. 14:17

Klesarstvo-zanimanje koje ne izumire

Barem jednom u životu svima zatrebaju usluge klesara. Klesar je umjetnik koji sa spretnim rukama i materijalom može u kamenu i drugim materijalima isklesati “čuda”. Klesarstvo je zanimanje koje trebate voljeti, a klesari obiteljskog obrta Gulija pravi su primjer klesara kojima je zanimanje životni put. 'Klesarstvo – Gulija'' je mali obiteljski obrt nastao 1976 godine: “Izuzetno smo ponosni našom dugogodišnjom tradicijom i zahvaljujemo svim našim klijentima na ukazanom povjerenju.”

Kako izabrati što uklesati?

  • Izaberite ono što Vam se sviđa
  • Kvaliteta je važna. Radimo sa širokim asortimanom visokokvalitetnih materijala za izradu.
  • Naravno, sam odabir ovisi o usluzi koju trebate
  • Postoje raznovrsne boje i nijanse granita i mramora.


Osnovna djelatnost je izrada i montaža nadgrobnih spomenika te izrada i opločavanje kazeta za urne , a koje su vidljive iz niza izgrađenih spomenika i kazeta. Kako su godine prolazile, mijenjali su se i trendovi, a mi smo uvijek težili biti u korak sa vremenom i nudili svojim korisnicima moderan dizajn i kvalitetan proizvod. Danas obuhvaćamo velik spektar djelatnosti: od izrade grobnica , pa sve do uređenja objekata (klupčica, stepeništa, marmeta) i interijera. Neke od zanimljivijih usluga koje vam nudimo zasigurno su: grobnica i kamenih figura, nadgrobnih spomenika, spomen ploča, izrada malih kamenih stolova, radnih ploča za kuhinju, uređenje objekata (vanjskih fasada), unutarnjih zidova, uređenje kupaonica (umivaonici, kade).Ako se u gore navedenim referencama ne nalazi Vaša željena usluga sa zadovoljstvom ćemo saslušati Vaše potrebe te ih nastojati sprovesti u djelo. Naše proizvode Vam dostavljamo na Vašu kućnu adresu u najkraćem mogućem roku, i to diljem Hrvatske. Nadamo se da će te i Vi biti naš zadovoljni klijent našeg širokog asortimana koje vam nudimo. Neke od proizvoda pogledajte u našoj iscrpnoj galeriji, jer zadovoljni klijent je naša najbolja reklama.

Trenutno za komplet izradu kazete poklanjamo 20 znamenki (slova), lampaš ili vazu i stalak za svijeće kameni sa 3 rupe. Za kompletnu uslugu izrade spomenika poklanjamo 40 znamenki(slova), lampaš, vazu i stalak za svijeće kameni ili inox.