Adresa: Gospodska 21
10090, Zagreb
Telefon:
01 3454 532 01 3454 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.biber-bek.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-19 sub: 8-14
Djelatnosti: Boje i lakovi
Interijer, eksterijer
Zidar, fasader, soboslikar, keramičar
Ključne riječi: boje i lakovi chromos jub helios samoborka caparol iskra zelina texo hobby art mirka tkk seles bondex akzo nobel belinka-hg helios-color medvode-mješanje boja za zidove-jub mješalica-jupol gold-jupol lateks-jubin decor-jubin metal-lak za parkete chromoden-teranil-betonfiks-vrećice za usisavače-stolnjaci plastični-samoljepljive tapete-topli pod-sprejevi-happy color-megakril-hammerite-antik boje-drvocid-antikorozin-brusni papir-najlon-kistovi-roleks valjci-pik trake-sve na jednom mjestu-dulux
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Biber-bek d.o.o. je obiteljska tvrtka koja djeluje na području zapadnog djela grada Zagreba više od 15 godina.
Trgovina boja i lakova se rasprostire na dvije etaže i 120 m2 te nudi izbor od 5 000 artikala.
U našoj ponudi nudimo veliki izbor domaćih i stranih proizvođača boja i lakova poput Heliosa, Chromosa i Herbosa (hrvatski proizvođač boja i lakova) te mnogih drugih. Uz našu raznovrsnu ponudu boja i lakova nudimo i dodatnu opremu za uređenje interijera i eksterijera poput: kistova, valjaka, pik traka i najlona za zaštitu.

NAPOMENA:ZA SVE IDEJE I SAVJETE VEZANE UZ UREĐENJE VAŠEG INTERIJERA POGLEDAJTE NA WEB STRANICU JUB-A

Dostava
U slučaju većih naručenih količina uvijek smo spremni ponuditi dostavu naručenih boja i lakova u bilo kojem djelu grada Zagreba. Ukoliko vam je potrebna dostava potrebno je telefonski se najaviti barem jedan dan ranije.

Savjetovanje
Ukoliko nemate iskustva u odabiru boja i lakova naši iskusni prodavači će vam rado pomoći savjetima u odabiru najbolje boje za vas i vaš prostor. Mi uvijek pratimo tržište i novitete te smo spremni odgovoriti na svaki izazov.

JUB mješanje boja - NOVO!
Kao novost u našoj ponudi je JUB mješalica boja. Od sada možete sami odrediti ton boje koji želite. Posebno preporučamo kod izrade svijetlijih tonova gdje možete znatno uštediti na cijeni boje, a dobiti na kvaliteti.

Boje i lakovi
1.perive i lateks boje
2.fasadne boje
3.akrilne boje za drvo i sve oblike metala
4.lazure
5.antik boje
6.disperzijske boje

NOVO - mješalica boja "Chromos Svijetlost"
Ima mogućnost mješanja:
- uljanih lakova za drvo i željezo
- nitro lakova za drvo i željezo
- akrilnih(vodeni) lakova za drvo i željezo
- boja za unutarnje zidove
- boja za fasade
Podržava velik spektar Ton Karta gdje kupci mogu odabrati željeni ton po pristupačnim cijenama

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3454 532 01 3454 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.