Adresa: Vojina Bakića 2/1
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6637 598 01 6637 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drborisov.hr/index.html

Radno vrijeme

:
Pon, sri i čet.: 14-20 sati, uto i pet.: 8-14 sati ili prema dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: stomatološka ordinacija - oralna kirurgija - implantologija - protetika - estetska stomatologija - preventivna stomatologija - popravljanje zuba - operacija zuba
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Privatna ordinacija dr. Borisov d.o.o. već je 20 godina smještena u Novom Zagrebu, naselju Središće u blizini jezera Bundek.

Zasnovana je na dugogodišnjem iskustvu i radu dr. Dimitra Borisov koji je na vrhuncu karijere pokrenuo privatnu praksu.

Ordinacija je specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine. 2012. godine preuređena je u moderan prostor koji pruža ugodnu atmosferu, opuštenost i sigurnost pacijentu te pokazuje kako Vaš posjet stomatologu može biti bezbolan i bez stresa.

U našoj ordinaciji pacijent je uvijek na prvom mjestu te u svrhu pružanja najbolje stomatološke usluge koristimo najsuvremenije dijagnostičke i terapijske metode.


Stručni tim
     
            Dimitar Borisov dr.med.dent.
            spec. oralne kirurgije

  • Rođen 1948 god. Završio Stomatološki fakultet 1974.godine.Od 1977.- 1981.god. ravnatelj GA u Karlovcu. 1987. god završio specijalizaciju iz oralne kirurgije . Od 1988.god.voditelj odjela oralne kirurgije KB Dubrava.
  • 1995. godine na vrhuncu karijere odlazi sa mjesta voditelja odjela za oralnu kirurgiju KB Dubrava i pokreće privatnu praksu. Preko 35 godina radi u zdravstvu, sudjeluje na brojnim kongresima i seminarima u Hrvatskoj i inozemstvu te je usavršavanjem stekao bogata znanja i iskustva. To iskustvo prenio je na svoju kćer dr. Brankicu Borisov koja je nastavila njegovim stopama.
       
            Brankica Borisov dr.med.dent.
            spec. oralne kirurgije

  • Rođena 1976.god. Završila srednju zubotehničku školu u Zagrebu. Diplomirala 2002.god. na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.
  • 2003-2004. god. volontira na Zavodu za stomatološku protetiku KB Dubrava.
  • 2006. god započinje sa specijalizacijom iz oralne kirurgije za potrebe stomatološke ordinacije dr. Borisov d.o.o.
  • 2009-2011.god.radi kao specijalist oralne kirurgije u Stomatološkoj poliklinici Zagreb, Perkovčeva 3
  • 2012. Zaposlena u stomatološkoj ordinaciji dr. Borisov d.o.o
  • U duhu obiteljske tradicije nastavlja primjenjivati nove tehnologije i znanja sakupljena dugi niz godina te se i sama kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu!


Dr. Dimitar i Brankica Borisov su članovi:

- HLZ (Hrvatskog liječničkog zbora)
- HSK (Hrvatska stomatološka komora)
- HDDI (Hrvatsko društvo dentalnih implantologa)
- HDOK (Hrvatsko drušvo oralnih kirurga)

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6637 598 01 6637 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.