Adresa: Ivana Šibla 9
10000, Zagreb
Telefon:
01 5615 020 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tempusocto.hr
http://www.facebook.com/tempusocto

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Zapošljavanje
Ključne riječi: agencija za privremeno zapošljavanje Zagreb, Velika Gorica - tržimo i nudimo poslove - radnik - posao - životopis - molba za posao - ugovor o radu - CV - zapošljavanje - privremeni rad - poslodavci - posloprimci -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došči na stranicu ​Tempus Octo d.o.o.

​Tempus Octo d.o.o. je mlada tvrtka koja se bavi poslovima  ustupanja radnika poslodavcima-korisnicima, za privremeno obavljanje poslova, upisana u Knjigu evidencija agencija za privremeno zapošljavanje koja se vodi u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava, pod brojem 180/18, Klasa:102-02-/18-04/02 Urbroj: 524-04-01-01/3-18-2.

Zapošljavanje preko agencije kao priliku trebale bi posebno vidjeti dvije skupine na tržištu rada – mladi i dugotrajno nezaposleni, a krajnjim korisnicima olakšavaju pronalaženje radne snage, oslobađajući ih dobrog dijela birokratskih obveza i troškova.

Agencija svom radniku (ustupljenom radniku) plaća doprinose i isplaćuje plaću, koja prema Zakonu o radu ne smije biti utvrđena u iznosu manjem, odnosno nepovoljnijem od plaće, odnosno drugih uvjeta rada radnika zaposlenog kod korisnika na istim poslovima. 
Radno vrijeme i drugi elementi iz radnog odnosa regulirani Zakonom o radu i ispoštovani.

Ovakav način zapošljavanja relativno je nepoznat i nije dovoljno raširen, ima neopravdano negativan prizvuk jer se radi o privremenom zapošljavanju, no to je zapravo ulaz na tržište rada, oblik koji je kvalitetno istisnuo rad na crno.  Agencija je prvi korak ka krajnjem poslodavcu i velika je mogućnost da dio onih radnika, koji kada se pokažu dobrim radnicima, ostaju za stalno.

Poslodavci pak, koji traže radnike, korištenjem naše usluge  izbjegava troškove traženja radnika i vođenje njihove administracije.
TEMPUS OCTO d.o.o. na zahtjev poslodavca pronalazi, selektira i ustupa radnika/e za vremenski period koji poslodavac odabere.

Na taj način poslodavcima je omogućeno da na fleksibilan način popune  kraća ili duža odsustva (razna bolovanja, porodiljni, plaćena ili neplaćena odsustva…) svojih radnika, da optimizira sezonske potrebe poslovanja,  zahtjeve po specifičnim projektima ili u bilo kojoj drugoj situaciji koja zahtjeva veću fleksibilnost u upravljanju ljudskim resursima.

Za više informacija, za manje stresa oko pronalaska radnika ili radnog mjesta koristite usluge Tempus Octo d.o.o. agenciju za privremeno zapošljavanje.

Posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5615 020 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.