popust 50%

KUPANJE I ŠIŠANJE ŠTENACA DO 5 MJ.STAROSTI VEC OD 75kn!

akcija završena

30.03.2017. 18:43

Groomeraj nudi 50% popusta na cjelokupni tretman za štence do 5 mjeseci starosti!

Raspitajte se na vrijeme o njezi prema potrebama pasmine, ali kod stručnih osoba, ne kod susjede Marice.

Prva i najosnovnija stvar, nakon što ste obavili prva imunološka cjepiva kod veterinara, je da svoje prvo iskustvo u salonu za pse psić doživi u dobi od 3 do 5 mjeseci starosti.

Čak i ako se Vama baš sviđa da on ima dugu dlaku, dođite makar jednom samo na kupanje i češljanje. To je doba jako važno u njihovoj socijalizaciji kako bi tretman s pratećim alatima prihvatili kao nešto uobičajeno u svom životu. Sve što u tom dobu dožive, prihvatiti će kao nešto najnormalnije. Kasnije je, nažalost, često kasno. Navikavajte ih kod kuće na češljanje i fen već od malih nogu kroz igru i uz pokoju grickalicu kao nagradu. Iskoristite to vrijeme da bi eliminirali budući stres.

Zanimljivo je da večina vlasnika šteneta prvo odluči da žele puštati dlaku, da ne žele šišati peseka, pa kada shvate da im je ipak komplicirano održavati i raščešljavati svakodnevno dlaku, često pesek ima već i 8 mjeseci, a još češće je već i zapetljan. Eto njih onda u salon.. Molim vas, ne radite tu grešku.

Ako dođete tek kada se psiću dlaka zapetlja, sa 8 ili 9 mjeseci, teško će prihvatiti mašinicu i škare. Kod nekih će to izazvati toliki strah da će pokušati gristi alat, a ponekad čak i groomera. Nemojte dozvoliti da dođe do toga, to je nepotreban stres za Vašeg ljubimca. Vlasnici tada češto mijenjaju groomera ("jer nije u njihovom peseku problem"). Još gori potez..

Ključno je da se pas na vrijeme navikne na pravilnu njegu zbog njegove, a i naše sigurnosti. A idealno vrijeme je za to je u ranoj mladosti.

Upravo zato, Groomeraj Vam nudi popust od 50% za štence do 5 mjeseci starosti.

Druga najbitnija stvar koju morate znati za dobrobit vašeg peseka je: ne često mijenjati gromera!

Nađite salon s kojim ste zadovoljniji i ne stresirajte vašeg čupavca stalnim promjenama. Takvi peseki su toliko jadni za vrijeme tretmana, u grču i iščekivanju neizvjesnog jer su u svakom salonu kojeg ste vi mijenjali možda pokupili ponešto što im ne odgovara. Strah se nakuplja i ostaje. Nemojte im to raditi. Hvatanje akcija i odlazak svaki puta drugdje nikako nije dobro za njega. Pesek koji je od prvog svog iskustva sa salonom između 3-5 mjeseci u istom, kvalitetnom salonu, on je veseli cijelo vrijeme, dijeli puse tijekom tretmana, veseli se što će biti lijep i mirisan, ima povjerenja u groomera i zna koliko ćete ga nahvaliti kad dođet po njega.

http://groomeraj.com/

akcija završena

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 1982 516 095 1982 ... - klikni za broj

Prikaz ostalih popusta