Adresa: Brune Bušića 3
10000, Zagreb
Mobitel:
095 3929 903 095 3929 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://kontura-sp.hr/
Djelatnosti: Geodezija, geotehnika
Projektiranje, nadzor i održavanje
Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Ključne riječi: procjena nekretnina - građevinska vještačenja - izrada graditeljskih troškovnika - etažiranje nekretnina - legalizacija objekta - elaborati procjene vrijednosti nekretnine
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naša osnovna djelatnost su izrade elaborata procjena vrijednosti nekretnina u Zagrebačkoj županiji, a po potrebi naručitelja i na ostalim područjima RH.

Naš tim se sastoji od stručnjaka za procjene nekretnina i geodeziju, stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo i procjenu nekretnina, te od kvalificiranih djelatnika za istraživanje i praćenje tržišta nekretnina te posredovanje u prometu nekretnina.

Odjel procjena nastao je i razvijao se zahvaljujući suradnji s vodećim Hrvatskim bankama. Klijenti kojima je potreban kredit ili neka druga usluga banke, za koju postoji potreba za upisom hipoteke ili fiducijarnog vlasništva, upućeni su od strane banke naručiti izradu procjene tržišne vrijednosti. Pri tome banke nam prihvaćanjem naših procjena iskazuju povjerenje koje nastojimo opravdati profesionalnim pristupom.

Osim banaka koje su naši stalni ugovorni korisnici, često obavljamo procjene pojedinih ili svih nekretnina određene tvrtke. Osim tvrtki korisnici su nam i fizičke osobe kad žele znati vrijednost naslijeđene imovine ili pak one koja se dijeli u brakorazvodnoj parnici. Najčešće su to ipak fizičke i pravne osobe koje podižu kredit u nekoj od banaka.

Sve detaljnije o našim uslugama pogledajte na našoj web stranici.

Osim pružanja usluga primarne djelatnosti našeg društva, nudimo i ostale usluge vezane za nekretnine:

 1. Etažiranja i spajanja Knjige položenih ugovora sa Zemljišnim knjigama
 2. osiguranje dokaza
 3. utvrđivanje i procjena šteta
 4. opisi sanacija šteta
 5. izmjere i utvrđivanja stvarne površine nekretnina
 6. izrada graditeljskih troškovnika
 7. vještačka savjetovanja
 8. posredovanje u prometu nekretnina, a uz suradnju s kooperantima
 9. izradu energetskih certifikata
 10. izrada geodetskih projekata
 11. izradu kompletnih podloga te provedbu legalizacije nezakonito izgrađenih objekata (geodetski poslovi, arhitektonska izrada snimka izvedenog stanja, procjena mehaničke otpornosti i stabilnosti)
 12. izvođenje jednostavnih građevinskih radova, rekonstrukcija i adaptacija
 13. izrada projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti građevina

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3929 903 095 3929 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.