Personalizirani pokloni

Objavljeno: 21.5.2018. 13:16

Što pokloniti?

U moru standardnih poklona rijetki su oni koji se izdvajaju. Bilo da želite pokloniti nekome personalizirani poklon za rođendan ili neku drugu prigodu teško je pronaći ono što stvarno želite. Upravo zbog toga potrebno je pronaći poklon koji bi razveselio osobu koju želite usrećiti. Teggaj me je novi web shop u kojem ćete zasigurno naći proizvod po svojoj želji.

“Nakon 15 godina iskustva u graviranju i printu odlučili smo otvoriti webshop kako bi Vam ponudili široku paletu potpuno personaliziranih poklona i proizvoda. Na svakom našem proizvodu vi birate dizajn, mi ga izrađujemo i šaljemo bilo gdje u Hrvatskoj. Misija nam je stati na kraj bezličnim poklonima i proizvodima te vam omogućiti priliku stvoriti proizvod po svojoj želji.Uživajte u našoj stranici!”Na web shopu postoji nekoliko kategorija s različitim proizvodima:
  • Za ljepši dom. Želite urediti svoj dom, a nemate ideju kako? Pronađite super proizvode poput daska za rezanje, podmetača čaša ili bluetooth zvučnika.
  • Pogled u torbu. Svaka ženska torba spremište je za mnoge stvari. Od električnog upaljača pa do rokovnika s post-itom.
  • Tehnološki kutak. Kupite zvučnike s kojima ćete moći slušati muziku gdje god bili.
  • Bebe i najmlađi. U moru ideja ponekad je teško pronaći poklon za najmlađe. Pogledajte našu bogatu ponudu drvenih puzzli ili kutije prvih uspomena.
  • Za nju. Svake godine imate isti problem. Kako razveseliti djevojku kad joj svake godine kupujete parfem ili ruž. Pogledajte bogatu ponudu inovativnih poklona.
  • Za njega. Pronađite svom muškarcu poklon koji ga zasigurno neće ostaviti ravnodušnim.
  • Za zaljubljene. Budite i dalje zaljubljeni i pokažite jedno drugom koliko ste zaljubljeni. Vrhunski rokovnik susreće vrhunsku personalizaciju. Pošaljite nam željenu fotografiju te odaberite boju i ovaj personalizirani rokovnik dolazi na vašu adresu.
  • Igre. Šah pljoska? Ovaj set sadrži sve potrebnu za odličnu večer. Pljoska, šah, kockice i igraće karte. Pretvorite bilo koje druženje u Las Vegas atmosferu. Najbolji dio je što vi odabirete gravirani natpis na pljoski, tako da se uvijek zna tko je šef.

 
Naručite svoj idealan poklon već danas i za par dana stiže na Vašu adresu. Razveselite sebi dragu osobu s unikatnim poklonom.