Adresa: Ante Mike Tripala 2
10000, Zagreb, Oranice, Špansko
Mobitel:
095 3601 030 095 3601 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://sarenitobogan.hr/
http://www.facebook.com/Ro%C4%91endaonica-%C5%A0areni-tobogan-656362041364150/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Igraonica, internet igraonica
Ključne riječi: rođendaonica -. proslava dječjih rođendana - rođendani uz animatore - proslave za djecu - rođendan - rođendani uz igru - tematski rođendani -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli u Šareni tobogan
Najfenomentastičnija igraonica u gradu

Najfenomentastičniji Šareni tobogan organizirat će za Vas i Vaše najmanje, a i nešto one mrvu veće, nezaboravne dječje rođendane i proslave.

U vrhunski opremljenom prostoru od 120m2, naši najzahtjevniji klijenti – djeca od 3 godine nadalje, proslaviti će  rođendan spuštajući se niz veliki tobogan (nekad dopustimo i mamama i tatama da se i oni spuste), uz vrhunsku audio i video opremu (wii igre, karaoke, adj led messager (poruke po zidu), adj bubble blast (mjehurići od sapunice), dimna zavjesa, nintendo, galerija s kutićima igračaka, stolni nogomet,…)… i sve to uz nadzor stručnog animatora.

Dječji rođendan nije najzabavniji dječji rođendan ako nije u Šarenom toboganu jer naši rođendani brujeeeeeee i dugo nakon proslave.Super zabava čeka sve male i velike
(koji ponesu svoje šlapice 🙂 ) u Šareni tobogan.

Provjerite zašto 🙂 🙂 🙂

Za sva dodatna pitanja i rezervacije kontaktirajte nas na navedeni broj telefona ili putem e-maila.

Posjetite našu web stranicu i Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3601 030 095 3601 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.