popust 15%

WORKSHOP - it works!

Akcija je završila

13.01.2019. 17:42

Naučite tehnike direktne prodaje kroz 5 koraka. 1. Upoznat ćemo vas s 4-MAT sustavom 2. Osiguravamo vam pomoć kroz iskustvo da vaš proizvod ili uslugu podignete iznad konkurentskog 3. Nakon treninga vaša će prezentacija imati „ono nešto“ 4. Saznat ćete koja to pitanja potencijalni klijent postavlja samom sebi 5. Naučit ćete kako prilagođavati prezentaciju tijekom razgovora s klijentom OGRANIČEN broj polaznika - PRIJAVI SE I BUDI FANTASTIĆAN!

http://www.mojkvart.hr/Zagreb/Trnje/Obrazovanje-seminari-treninzi-coaching/saleroomhr/RADIONICA-PREZENTACIJSKE-TEHNIKE-S68715

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 611 996 098 611 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta