Uređenje okoliša

Uređenje okoliša

San svakoga tko posjeduje kuću je lijepo uređena okućnica  i vrt, taj zeleni kutak, Vaša privatna oaza mira ili, pak, mjesto gdje se za lijepa vremena ugodno, uz miris roštilja, družite s prijateljima. Sloboda u oblikovanju vlastite okućnice je praktično bezgranična.

Bilo da budući izgled Vaše okućnice, vrta, terase, balkona, stepenica ili staze osmišljavate sami ili ste potražili savjete stručne osobe, čitav niz proizvoda za uređenje okoliša stambenih i poslovnih objekata i površina koji se nalaza na tržištu, pomoći će u realizaciji planiranog.

Jednim modernim i kvalitetnim vrtnim kaminom ili pečenjarom, lijepim cvijetnjakom, pergolom, sjenicom, fontanom ili bazenom  svom vrtu podarite i onaj završni potpis- potpis vaše osobnosti.

Tvrtka "Gavroprom" u svom prodajnom asortimanu nudi proizvode potrebne u krajobraznom uređenju obiteljskih kuća i urbanih vila, poslovnih i ugostiteljskih objekata, javnih površina, parkova i perivoja. U ponudi su betonski opločnici, betonska galanterija, betonske cijevi i šahtovi, te razne vrste jako popularnog dekorativnog kamena, kao i vrtni kamini i pečenjare.