Pokvarilo Vam se računalo, a ne znate kako ga popraviti?

Objavljeno: 26.10.2018. 9:16

Nitko od nas ne voli kad mu se stvar poput računala pokvari jer je danas u digitalnom dobu nezamislivo funkcionirati bez računala. Upravo zbog toga važno je redovito održavati računalo te zamijeniti dijelove kada je to potrebno. Ali gdje pronaći dijelove za svoje računalo? Tvrtka ACQUISITUM MAGNUM d.o.o. za trgovinu i usluge tvrtka je u čijem ćete asortimanu pronaći sve što Vam je potrebno od tehnologije. Uz glavnu djelatnost, prodaje i servisa računalne opreme i softvera možete pronaći i veliku ponudu rabljenog materijala, ali i svega ostalog.

Znate kakvo računalo želite, ali takvog ne možete kupiti? Nema problema. Imamo odgovor i na to pitanje. Nudimo Vam uslugu slaganja računala na način da Vi samo odaberete komponente koje su potrebne. Sve ostalo ćemo mi odraditi za Vas. Uz stručan kadar zaposlenika koji će spremno odgovoriti na svaki Vaš upit zamišljeno računalo u vrlo kratkom roku postaje stvarnost.
Koje su naše prednosti?
  • Glavna komparativna prednost u odnosu na konkurenciju je to što smo orjentirani na kupca i na njegove potrebe i zahtjeve koje se trudimo što brže i kvalitetnije ispuniti.
  • U dućanu ne držimo robu upitne kvalitete jer želimo kupce koji će biti zadovoljni uslugom i robom te će se uvijek vraćati.
  • Naši djelatnici će vrlo rado ponuditi svoje stručno znanje kako bi kupcu pomogli u izboru adekvatnih i kompatibilnih komponenti za bilo koje računalo koje kupac želi složiti.
  • Radni sat servisa se naplaćuje 120kn (gotovinska cijena) a za hitne popravke cijena je dvostruko veća.
  • Dodatne usluge koje  nudimo u servisu su čišćenje virusa i zloćudnih programa, mehaničko čišćenje računala (prašina itd), spašavanje podataka sa slučajno formatiranih diskova, ugradnja komponenti.

Javite nam se već sutra i zaboravite na probleme s računalom.