Adresa: Avenija Dubrovnik 10
10000 Zagreb
Telefon:
099 3555 210 099 3555 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.scnetworld.com/scnethr
Djelatnosti: Marketinška agencija, marketing agencija
Trgovački centar, robna kuća, diskont, sajam
Parfumerija, drogerija, eterično ulje
Ključne riječi: zaradite kupovinom - dobra zarada - dodatni posao - zaradite na svojim troškovima - kako zaraditi - dodatna zarada - shopping - scnet
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na službenu stranicu tvrtke SHOPPING CARD NET d.o.o. ® Hrvatska!

Ovdje možete saznati osnovne informacije o ovom izuzetno dinamičnom biznisu, i uključiti se u građenje mreže.

Iskustvo od početka aprila 2009. godine nam govori da je najčešća zabluda vezana za ovu poslovnu mogućnost njeno ubacivanje u "isti koš" već viđenim stvarima.

Henri Ford je rekao da svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada ne zna gde se krije životna šansa.
Zato posvetite neko vrijeme da proučite našu web stranicu i nakon toga donesite kvalitetnu odluku i ocjenu!

Registracija u našu tvrtku je besplatna, nemate nikakvih obaveza prema nama, ni po pitanju rada, ni po pitanju nazočnosti na obukama i seminarima koje organiziramo u cilju pomoći pri građenju uspješnog poduzetništva.

Tvrtka u Hrvatskoj je zvanično počela sa radom. Radujemo se našoj uspješnoj suradnji u okviru SCnet kompanije. Iskoristite priliku, priključite se sada!

Informacije i kontakt: office@scnet.hr

Puno uspjeha želi Vam SHOPPING CARD net d.o.o.® World tim!

Besplatnom registracijom imamo i do 30% povrata novca na sve proizvode koje kupimo u tvrtkama partnerima, a imamo oko 13 tisuća manjih i većih tvrtki partnera kod nas i u državama oko nas. Ako imate svoju tvrtku besplatno je možete registrirati kao partner SHOPPING CARD net d.o.o. da kupujemo i kod vas.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
099 3555 210 099 3555 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.