Ideje za poklone

Objavljeno: 14.11.2017. 16:39

Mjesec prosinac za mnoge je najdraži mjesec. Advent, svijeće, snijeg, toplina doma, miris kolača, darovi samo su neke od asocijacija kad se sjetite zadnjeg mjeseca u godini. Već od početka užurbani tempo života postaje sve brži i mnogo puta ne znamo kako odabrati idealne poklone za svoje najmilije. Trebamo li svima kupiti različite poklone, personalizirane ili pak je dovoljno svakome darovati istu sitnicu? Pitanja su to koja si svake godine iznova postavljamo.

Kako bi ove godine napokon znali kome što darovati donosimo Vam nekoliko ideja za poklone. Graviranje je stari zanat koji, unatoč modernoj tehnologiji, donosi mnoge zanimljive proizvode. Ugravirati možete svašta, od privjeska za ključeve do ogrlice za psa. Graviranjem određenih imena na određene stvari Vaš poklon postaje osoban odnosno personaliziran:

1.Privjesak za ključeve

Na svoje privjeske možete ugravirati različite oblike, po želji. Ovisno što i kako želite. Svojim najimlijima možete darovati privjeske na kojima će pisati npr. Mama, tata, muž, baka , sestra itd.2. Ogrlica za pse

Vaš kućni ljubimac najbolji Vam je prijatelj i svake godine za Božić se ispod bora nađe poklon i za njega. Kako to ponovno ne bi bili keksi ili kolačići, ove godine možete ugravirati privjesak s kosti te mu ga objesiti na ogrlicu. Tako će ga, u slučaju da se izgubi, svatko moći prepoznati.

3. Lokot s ključićem

Sigurno ste vidjeli mjesta u Zagrebu, ali i drugim europsim gradovima gdje mnogi parovi stavljaju lokote sa svojim imenom i prezimenom kao uspomenu na vezu i ljubav. Darujte svojoj voljenoj osobi personalizirani lokot s vašim imenima te zaključajte Vašu ljubav.4. Pljoska ili ćuturica

Ako imate prijatelja, tatu ili neku drugu mušku osobu koja voli pljoske odnosno ćuturice idealan poklon je ugravirati određeni tekst na nju te istu darovati. Tekst može biti različit, određen citat ili samo jedna riječ. Sve ovisi o Vama.

5. Olovka

Draga Vam osoba stalno uči i piše te joj želite darovati posebnu olovku. Ugraviranjem imena ili različitih riječi smanjit ćete mogućnost da se olovka izgubi u moru drugih vrsta.

6. Kutijica za cigarete

Od kad su se pojavile slike na kutijama, mnogi posežu za različitim vrstama kutijica kako ne bi morali gledati razne slike. Darujte svojoj dragoj osobi kutijicu sa željenim natpisom.Nadamo se da smo Vam nakon nekoliko primjera olakšali potragu za kreativnim i personaliziranim darovima. Sve to potražite već danas u Gravirnici Marsa d.o.o. Na adresi Korčulansa 3F gdje će Vam tim sa dugogodišnjim iskustvom pružiti potpunu uslugu. Uz sve navedeno kod njih možete vrlo brzo izradii pečat te natpis za vrata.