Gdje izraditi pečat, štambilj ili žig u Zagrebu za 15 minuta?

Obaviti poslovni sastanak, sklopiti ugovor ili dogovoriti novi projekt gotovo je nemoguće bez štambilja ili vizitke. Naizgled mali predmeti, od velike su važnosti u svakodnevnom i poslovnom životu. Tvrtka Marsa brine upravo o tome.

Specijalizirana tvrtka za izradu pečata, štambilja, žigova, datumara i numeratora, Marsa nudi brzu izradu i vrhunsku kvalitetu svakom kupcu.

Kvaliteta je zajamčena izradom pečata najnovijom laserskom tehnologijom koja omogućava izuzetnu preciznost visokog reljefa i vrlo jasnog otiska koristeći visoko kvalitetnu eko gumu svjetski poznate tvrtke Trodat. Kako bi njihovi klijenti bili potpuno zadovoljni, Marsa nudi i izradu pečata i štambilja prema donešenom idejnom rješenju. Možete biti sam svoj dizajner i osmisliti logo po kojem će se izraditi pečat, a kako bi bili sigurni da pečat uvijek imate uz Vas, u ponudi možete pronaći i mini pečate te kožne etuie.  

Ako ste u žurbi ili u hitnoj situaciji, tvrtka Marsa izrađuje pečate već za 15-ak minuta te ih postavlja na automatske nosaće, standardne drvene ili atraktivne plastične.

Osim spomenute ponude štambilja i žigova, u Marsi možete naručiti i graviranje na pločice za Vaš dom ili ured, a kako se Vaš kućni ljubimac ne bi izgubio imate mogućunost napraviti mu osobnu pločicu s imenom. Želite li ostaviti najbolji dojam prvi prvom sastanku osigurajte si izradu vizitka koje možete također sami osmisliti te provesti u izradu.

                                           


Posjetite nas u zagrebačkom naselju Sigečica i uvjerite se u našu široku i kvalitetnu ponudu.