Adresa: Selčinska 18/I
10360 SESVETE
Telefon:
01 2049 251 01 2049 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.titbiro.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 - 16
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Arhitektura
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: projektiranje - nadzor - projektne dokumentacije - dizajn interijera - građevinske dozvole - arhitektura
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

TiT BIRO - O nama

TiT BIRO 

TiT biro građenje, projektiranje, nadzor d.o.o. osnovana je 1999.godine.
Biro se nalazi u istocnom dijelu grada, u Sesvetama, Selčinska 18/I, cca 13km od Trga Bana Jelačića.

Osnivači projektnog biroa su Anatoli Zurovac i dipl.ing.arh.Tanja Zurovac koja posjeduje licencu Hrvatske komore arhitekata i inžinjera u graditeljstvu, čiji je ujedno i član.
Direktor tvrtke je Tanja Zurovac.
Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje arhitektonsko-građevinskih objekata (izrada tehničke dokumentacije) te pružanje stručnih savjeta i usluga u graditeljstvu.


Uz ostale djelatnosti iz arhitektonsko – građevinske prakse tvrtka je prepoznatljiva po projektima sanacija i adaptacija zahtjevnih objekta, izvedbi interpoliranih objekata i objekata „ posebne namjene“ te po uspješnom rješavanju zakonske regulative – upisima vlasništva, ishođenju Rješenja o uvjetima građenja, Rješenja o izvedenom stanju, Lokacijskih dozvola te Potvrda na glavni projekt.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2049 251 01 2049 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.